Stan u "BG na vodi" dobio svog vlasnika

Beograd -- U poslednjem, četvrtom kolu izvlačenja koverata u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" izvučeni dobitinici dva stana.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Vesna Burgić iz Blaca je osvojila stan u naselju "Beograd na vodi", a Vladimir Vidosavljević iz Beograda je dobio stan u naselju "Stepa Stepanović".

U direktnom prenosu RTS-a izvučeni su i dobitnici 14 automobila marke Fiat 500L, kao i putovanja u Pariz, Grčku i Njujork.

Dobitnici automobila Fiat 500 L su Beograđani Bojana Cvitkovac, Biljana Glišić i Sima đurković, kao i Manojlo đukić iz Leštana, Violeta Marčetić iz Bačke Topole, Ivan Živić iz Pirota i Sanja Mijailović iz Kragujevca.

Fiat 500 L su dobili i Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Biljana Simendić iz Pačira, Slavica Petković iz Novih Banovaca, Desa Samardžić iz Rudinaca i Dragan Paunović iz Nove Varoši.

Dobitnici putovanja u Grčku su Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, Stevanovic Aleksandar iz Jagodine i Milovan Krivokapic sa Novog Beograda. Dobitnici putovanja u Pariz su Ana Radivojevic iz Rakovice i Predrag Đordevic iz Rekovca, a putovanja u Njujork Zlatica Milić iz Niša.

strana 1 od 290 idi na stranu