Banke dobijaju još jednog konkurenta - Telekom

Keš kredite građani i korisnici MTS usluga od januara će moći da podignu u MTS poslovnicama, a rate će plaćati putem telefonskih računa, kaže Predrag Ćulibrk

Srbija

Izvor: Blic, Tanjug

Subota, 31.12.2016.

12:17

Banke dobijaju još jednog konkurenta - Telekom
(Foto: Thinkstock.com)

To je jedan od novih servisa i ozbiljno uključivanje kompanije Telekom Srbija u bankarski sektor, kaže za novogodišnji broj "Blica" generalni direktor te kompanije.

Na pitanje o planiranju velikih investicija u 2017. i da li je to šminkanje Telekoma za treću privatizaciju, Ćulibrk kaže kaže da je potpisan ugovor sa kompanijom "Huavej" što je dugoročni projekat koji će trajati od tri do četiri godine i vredan je do 150 miliona evra.

"Želimo da izgradimo infrastrukturu, pre svega baziranu na optici, koja će da obezbedi brzi pristup internetu i infrastrukturu koja će zadovoljiti potrebe za raznim servisima, kako elektronske uprave, tako i poslovne zajednice i građana. A što se tiče privatizacije, o tome će odlučiti Vlada Srbije koja je većinski vlasnik", navodi Ćulibrk.

Komentarišući pitanje da je Zvezdaš, a navijači tog kluba mu zameraju da više sponzoriše Partizan, i ima li istine u tome, Ćulibrk kaže da jeste Zvezdaš, ali da im navijači Zvezde i Partizana i te kako veruju i cene naše ulaganje u sport, nekad čak više od samih predstavnika klubova.

"Mi pomažemo u sklopu društveno odgovornog poslovanja i kulturi i zdravstvu, kao i Egzitu, Guči. Naš projekat "Teslin vremeplov" proglašen je za jedan od pet najboljih projekata iz oblasti nauke i obrazovanja u Evropi", rekao je Ćulibrk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

7 h

Podeli: