Otvorene koverte za Sava centar: Mišković nije sam

U Starom dvoru otvarane su koverte sa dokumentacijom dva potencijalna partnera Grada Beograda za rekonstrukciju Sava centra

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

18:09

Otvorene koverte za Sava centar: Mišković nije sam

Foto: Flickr/Anders Sandberg

Na javni poziv za podnošenje prijava radi osnivanja zajedničkog privrednog društva zbog rekonstrukcije i upravljanja kongresnim centrom pristigle su dve ponude: jedna od kompanije "Delta holding" i druga od konzorcijuma koji čine Aerodrom "Nikola Tesla", "Energoprojekt holding" i JP "Beogradski sajam".

Danas je završena prva faza postupka, a do sredine januara očekuje se odluka da li su podnosioci ponuda ispunili neophodne uslove konkursa. U drugoj fazi postupka podnosioci će dati i obavezujuće ponude, za šta će imati rok od još 60 dana.

Grad Beogradaa očekuje da će do kraja aprila sa izabranim partnerom potpisati ugovor i ubrzo nakon toga započeti postupak rekonstrukcije i profesionalizacije Sava centra, prenosi Beoinfo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

14 h

Podeli: