Fruvita osvaja Ruse, stigle prve količine

Kompanija Fruvita sklopila je ugovora sa ruskim partnerom Aviation Studio iz Moskve, koji će na police ruskih marketa distributirati Fruvita Premium NFC sokove.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2016.

17:23

Fruvita osvaja Ruse, stigle prve količine
Foto: Fruvita

Prve količine Fruvita Premium NFC sokova, stigle su u Rusiju čime je otpočela realizacija saradnje i očekuje se pozicioniranje u većim trgovinskim lancima kao što su „Tvoj dom“, „Azbuka ukusa“ i mnogi drugi.

Planiran izvoz na rusko tržište za prvu godinu poslovanja je 800.000 litara, dok se ukupna ugovorena realizacija u naredne tri godine kreće u vrednosti od oko 5 miliona evra.

Kompanija Fruvita, od trenutka pojavljivanja na tržištu Srbije uspešno posluje u segmentu proizvođača negaziranih pića, a postala je prepoznatljiva po svojim sveže ceđenim sokovima (NFC sokovi).

Podsetimo, prethodno nisu uspeli da se dogovore sa Rusima jer bi u svoje proizvode morali da dodaju konzervans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

10 h

Podeli: