Srbija

Subota, 31.10.2015.

13:35

Folić: Lepši podzemni prolazi za sve Beograđane

Cilj gradske vlasti jeste da se svi podzemni prolazi rekonstruišu i budu bezbedni i lepši za Beograđane, kaže glavni urbanista Milutin Folić.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Beoinfo, arhiva

Folić je novinarima obilazeći radove na zameni oštećenih gazišta i čelnih delova stepeništa u prolazu Zeleni venac, rekao da je na inicijativu gradonačelnika Beograda Siniše Malog u plan i program za ovu godinu stavljeno sređivanje podzemnog prolaza na Zelenom vencu, a da su, pored ostalog, tu promenjene ploče na stepeništu.

Najavio je da se za sledeću godinu planira sređivanje prolaza ispod Palate Albanija, za šta je projekat urađen, a gde će, između ostalog, biti saniran veliki problem prokišnjavanja.

"U toku sledće godine uradićemo projekte za Terazije, i jedan i drugi prolaz, znači kod Igumanove palate i Robne kuće Beograd. Cilj je da se svi podzemni prolazi rekonstruišu i da budu bezbedni i lepši za Beograđane", poručio je Folić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

"Nećemo ometati snabdevanje ruskim gasom"

Moldavija neće ometati isporuku ruskog gasa kroz svoj region Transistriju nakon što ugovor o tranzitu sa Ukrajinom istekne ove godine, izjavio je juče moldavski ministar energetike Viktor Parlicov.

7:56

8.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

9 h

Podeli: