Region

Nedelja, 25.04.2021.

16:42

Internetom kruži nova prevara, Rimac u "glavnoj ulozi"

Internetom se širi lažna vest.

Izvor: hr.n1info.com

Internetom kruži nova prevara, Rimac u
Foto: EPA, ANTONIO BAT

U njoj se navodi da je Mate Rimac u gostovanju na hrvatskoj N1 televiziji kod Tihomira Ladišića "predstavio novu rupu u zakonu za bogaćenje koja svaku osobu može za 3-4 meseca transformisati u milionera".

Radi se o prevari, napominju iz pomenutog medija, a slične su se lažne vesti već širile internetom.

I sam Mate Rimac upozoravao je o tome na svom Fejsbuk profilu.

Hrvatska N1 televizija apelovala je na građane da ne nasedaju na prevaru.

Naime, neko lažnim vestima želi da navede ljude da ulože u jednu startap kompaniju, u kriptovalute. Zapravo se radi o lažnim oglasima u kojima su intervjui i izjave izmišljeni, kao i savet Rimca za investiranje.

"Ljudi, ne nasjedajte na ove glupe prevare. Stalno koriste identitete javnih osoba – na žalost i mene", poručio je Rimac još prošle godine.

Takvi oglasi vode do naizgled relevantnih portala, međutim, reč je o stranicama za prevaru, stoga, budite oprezni i ne uplaćujte im novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

18 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: