KVIZ: Proverite koliko biste bili uspešni na berzi

Da li imate talenat i veštinu za unovčavanje kratkoročnih prilika ili imate tendenciju ka metodičnom planiranju unapred, striktno se držeći plana dok se ne ispuni?

Podeli

Popunite kratak upitnik ispod i saznajte kakva ste zapravo osoba kad je investiranje i preuzimanje rizika u pitanju.

PR

Galerija ili banka? Zavirite u moderni ambijent ekspoziture SoGe banke

Moderan dizajn u duhu urbane kulturne scene, murali sa oslikanim prepoznatljivim gradskim simbolima, mini kutak za knjige namenjen posetiocima, dobrodošlica na vratima – ovako će vas ugostiti bankari Sosijete ženeral banke u savremenom konceptu novootvorene ekspoziture u Beogradu.

PR četvrtak 27.09. 15:00

Plaćanje putem interneta štedi 4000 dinara godišnje!

Razvoj informacionih tehnologija odrazio se i na sferu bankarskog poslovanja posebno zbog toga što je mobilno bankarstvo postalo dostupno svim korisnicima smart telefona. Jednostavnost korišćenja i komfor koji omogućava plaćanje putem interneta, kao i stalna dostupnost ove usluge utiče na konstantni rast broja korisnika e-bankinga i m-bankinga.

PR četvrtak 20.09. 10:26

Specijalna ponuda Vojvođanske: Keš krediti - bez troškova obrade

Bez troškova obrade zahteva za gotovinske kredite, tradicionano i ove jeseni u ponudi Vojvođanske banke. Odaberite sami vrstu kredita, sa fiksnom ili promenljivom kamatnom stopom na duži ili kraći period otplate, bez definisane namene ili za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza.

PR utorak 18.09. 10:00
strana 1 od 3 idi na stranu