Moj kvadrat

Nedelja, 20.08.2023.

15:33

Za stan od 9 kvadrata traži 40.000 evra: Tuširanje i spavanje u kuhinji, WC se deli

U oglasu se navodi da je lokacija "top".

Izvor: 24sata.hr

Za stan od 9 kvadrata traži 40.000 evra: Tuširanje i spavanje u kuhinji, WC se deli
Ilustracija, Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

"Do sada je bilo dva, tri upita, ali kako nisam u Zagrebu zainteresovanima ne mogu da pokažem stan. I gazdarica mi je rekla kako se i njoj nekoliko ljudi javilo", otkrio je vlasnik koji prodaje stan od 9 kvadrata u centru Zagreba na Njuškalu za 40.000 evra za portal 24 sata.hr.Kako je istakao u oglasu to je uređena i funkcioniše mini garsonjera, idealna za udoban život u centru grada.

"Ova šarmantna i moderna garsonjera smeštena je na trećem i poslednjem spratu zgrade bez lifta i dobila je zelenu nalepnicu nakon potresa, što jamči sigurnost", piše u oglasu.

Ističe kako je na zgradi oštećena fasada, ali da je obnova u planu.

Jedna od pogodnosti koju ističe vlasnik je i odvojeni WC koji se koristi s još jednim stanom. Ali to bi trebalo da bude kratkog veka jer taj drugi stan gradi vlastiti WC.

Podrum je na zajedničko korišćenje i moguće je u njemu ostaviti bicikl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

"Nećemo ometati snabdevanje ruskim gasom"

Moldavija neće ometati isporuku ruskog gasa kroz svoj region Transistriju nakon što ugovor o tranzitu sa Ukrajinom istekne ove godine, izjavio je juče moldavski ministar energetike Viktor Parlicov.

7:56

8.5.2024.

1 d

Podeli: