Test: Hyundai Kona VIDEO

Na testu sajta Polovni automobili našla se nova Hyundai Kona.

Automobili

Izvor: Izvor: Polovni automobili

Četvrtak, 01.02.2024.

12:37

Test: Hyundai Kona VIDEO
Screenshot YouTube/Polovni automobili

Uspeh prethodne generacije uslovio je inženjere iz Južne Koreje da dobro promisle pre nego što "poprave ono što nije ni bilo pokvareno". Nova Kona stilom se više približava većem bratu Tucsonu, ali svojim gabaritima i dalje ostaje nešto manji automobil, mada tačno pozicioniran da ne ugrozi ni manjeg ispod sebe – Hyundai Bayon.

Model na testu je bio opremljen samo SUS motorom, mada se Kona može nabaviti u nekoliko različitih varijanti što se tiče pogona. Koji su sve aduti ovog modela, pogledajte u najnovijem testu, a vaša zapažanja i sugestije možete izneti u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: