Kako izgleda Hyundai od 50.000 evra FOTO

Korejski proizvođač objavio je cenovnik svog luksuznog minivana.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 19.08.2021.

10:30

Kako izgleda Hyundai od 50.000 evra FOTO
Foto: Hyundai promo

Hyundai je početkom godine predstavio potpuno novi minivan Staria, čime je redefinisao pojam putničkog kombija.

Osim futurističkog dizajna spoljašnjosti, Staria ima prostran, luksuzan i komforan enterijer sa potpuno digitalizovanim kokpitom.
Foto: Hyundai promo
Komandnom tablom dominira veliki tablet na kome se, osim 10,25-inčnog ekrana multimedijalnog sistema, nalaze i ostale komande, poput klimatizacije.

Klasičnih fizičkih dugmića praktično i nema.
Foto: Hyundai promo
Pola godine nakon premijere, Staria stiže na evropsko tržište, a Hyundai je objavio cene u Nemačkoj.

Verzija Staria Signature sa prenjdim pogonom startuje od 56.150 evra, dok za varijantu sa pogonom na sva 4 točka treba izdvojiti dve hiljade evra više.
Foto: Hyundai promo
Za te pare se dobijaju luksuzno opremljena vozila, uključujući i premijum auto sistem marke Bose sa 12 zvučnika, kao i brojni sistemi asistencije vozaču.

Uz doplatu je, između ostalog, na raspolaganju i panoramski krov.
Foto: Hyundai promo
Hyundai Staria Signature se već sada može naručiti u Nemačkoj, dok će pristupačnije verzije po ceni od 40.000 evra u prodajne salone stići sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: