Unapređeni Kia Picanto – dizajn "visokog društva"

Donosimo vam prve informacije o unapređenju Kijinog mališana Picanto, koji stiže na evropske puteve u trećem kvartalu ove godine.

Automobili

Izvor: SN

Četvrtak, 04.06.2020.

14:00

Unapređeni Kia Picanto – dizajn
Photo: KIA Promo

Nudiće mnogo novih bezbednosnih i telematskih tehnologija, koje su obično rezervisane za veća i skuplja vozila, dok će ujedno unapređeni Picanto zahvaljujući novim motorima doneti niže emisije kao i prepoznatljiva dizajnerska osveženja, iznutra i spolja.

Unapređeni Picanto donosi i brojne napredne bezbednosne tehnologije iz Kijinih većih modela, što ga čini jednim od najbezbednijih modela u svom segmentu.

Takođe je raspoloživa Kijina nova 'faza II' UVO Connect telematskih tehnologija, koje unapređuju povezivost vozila i kontrole kako bi smanjili stres tokom vožnje. Unapređenja Picantove motorizacije uključuju Kijin opcionalni novi robotizirani ručni menjač (AMT - Automated Manual Transmission) za uglađeniju vožnju.

Prodaja unapređenog Picanta u Evropi počinje u trećem kvartalu ove godine (Q3 2020) i to sa standardnom najdužom evropskom garancijom – 7-godišnjom garancijom na celo vozilo (do 150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja pređenih kilometara).
Photo: KIA Promo
Photo: KIA Promo
Photo: KIA Promo
Photo: KIA Promo
Photo: KIA Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: