Mercedes priprema novi CLA Shooting Brake FOTO

Pretprodukcijski primerak nove generacije ovog modela snimljen je na jednoj benzinskoj stanici tokom testiranja u zimskim uslovima.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.12.2018.

15:15

Mercedes priprema novi CLA Shooting Brake FOTO
Foto: CarPix/CarScoops

U toku je smena generacija Mercedesovih kompaktnih modela sa prednjim pogonom, a sledeći automobil koji će biti predstavljen već u januaru 2019. je kupe-limuzina CLA.

Ovaj model imaće premijeru na Međunarodnom sajmu elektronike (CES) u Las Vegasu, a nakon njega na redu je i novi Mercedes CLA Shooting Brake.
Foto: CarPix/CarScoops
Spekuliše se da bi nova generacija kompaktnog kupe-karavana mogla da bude predstavljena na ženevskom auto-salonu početkom marta.

Mercedes trenutno obavlja završne testove ovog automobila, pa je jedno od pretprodukcijskih vozila primećeno na benzinskoj stanici. Auto je potpuno prekriven maskirnom folijom, ali nazire se prepoznatljiva silueta koja nam je poznata sa prve generacije CLA Shooting Brake.
Foto: CarPix/CarScoops
Dizajn prednjeg dela biće u stilu nove A klase, a očekuje se da će novi model biti komforniji za putnike koji sede pozadi, pre svega kada je reč o prostoru za glavu.

Na jednoj od fotografija “uhvaćena” je unutrašnjost vozila sa novim Mercedesovim MBUX multimedijalnim sistemom koji karakteriše par spojenih ekrana poput velikog tableta, a koji je prisutan u većini novih modela ovog nemačkog proizvođača.
Foto: CarPix/CarScoops

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: