Toyota najavila sajamsku ponudu za BG Car Show

Toyota Srbija će na tradicionalnoj automobilskoj manifestaciji BG Car Show u Beogradu (22-28. marta), na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije.

Podeli
Toyota Land Cruiser
Toyota Land Cruiser

Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu biće Land Cruiser, legendarni terenac u novom, osveženom izdanju.

Sa 65-godišnjom tradicijom, Land Cruiser predstavlja kombinaciju kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti, ali i luksuza i udobnosti.

Čuvenom terencu na Toyotinom štandu će se pridružiti pik-ap Hilux, sa redizajniranom šasijom i strukturom karoserije, uz unapređeni dizajn i poboljšane vučne karakteristike.

U hali 1 biće izloženi i Toyota C-HR u hibridnoj verziji, kao i Toyota RAV4, takođe sa hibridnim pogonom.

Toyota RAV4 Hybrid
Toyota RAV4 Hybrid

Posetioci sajma automobila BG Car Show u Beogradu imaće priliku da se upoznaju i sa novom verzijom Yarisa koji će biti predstavljen u dve različite varijante opreme.

Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Corolle, u specijalnim paketima opreme po akcijskim cenama.

Iz ponude se izdvaja Toyota Auris u paketu opreme Black Edition, po ceni od 15.990 evra, koja pored bogate standardne opreme (automatski klima uređaj, "Toyota Touch 2" multimedijalni sistem sa sedmoinčnim ekranom, kamera za vožnju unazad, tempomat, 17 inčne alu felne...) uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zadnji spojler, "shark" antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.

.

Vesti

strana 1 od 70 idi na stranu