Galerija: BMW M4 Cabrio

U prodajne salone stiže još jedan BMW M4, a ovog puta reč je o modelu sa otvorenim krovom koji je imao premijeru u aprilu, na auto-salonu u Njujorku.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 31.08.2014.

21:07

Default images

BMW M4 kabriolet je automobil koji kupcu pruža osećaj da poseduje dva "M" modela u jednom.

Vlasnik može uživati u laganoj, opuštenoj vožnji klasičnog kabrioleta ali, zahvaljujući tvrdom sklopivom krovu, M4 Cabrio začas se pretvara u vozilo koje ima tipične kupe linije.
Transformacija iz jednog u drugi automobil traje 20 sekundi i može se obaviti u pokretu, sve dok se vozilo ne kreće brže od 18 km/h.
Kao i kod modela BMW-a M4 Coupe, ispod haube se nalazi šestocilindrični 3.0 litarski TwinPower Turbo koji proizvodi 431 ks (317 Nm) i razvija maksimalni obrtni moment od 550 Nm.
Od 0 do 100 km/h, kabriolet stiže za 4,6 sekundi u verziji sa standardnim manuelnim šestobrzinskim menjačem, odnosno za 4,4 s u modelu koji je opremljen opcionim sedmostepenim automatskim "M" menjačem sa duplim kvačilom.

Maksimalna brzina elektronski je ograničena na 250 km/h.
BMW M4 Cabrio u Nemačkoj ima početnu cenu od 80.100 evra, a kupcima je kao opcija dostupan prilagodljivi "M" sistem oslanjanja, sa tri moda: Comfort, Sport i Sport +.

Pogledajte galeriju fotografija BMW-a M4 Cabrio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: