Raj za ljubitelje Golfa

Na prostorima bivše Jugoslavije apsolutna većina ima samo jedan odgovor na pitanje koji je najbolji automobil na svetu. Taj automobil je u susednoj BiH više od prevoznog sredstva.

Podeli
Foto: VW
Foto: VW

* Ni u Bosni ne obožavaju Golfa kao ovaj čovek (FOTO)

* Ovaj Golf R ruši stereotipe o starijim ljudima (VIDEO)

* SUV obara rekorde, ali "kralj" Golf je nedodirljiv

Ako pripadate manjini koja smatra da je Golf samo još jedan u nizu automobila, onda vas neće interesovati šta će se dogoditi u Sarajevu 15. septembra.

U prestonici BiH, gde mnogi Golf smatraju svetinjom (nemali broj ljudi će vam reći da je samo zahvaljujući "dvici" preživeo mučne devedesete), biće organizovan prvi Golf Fest, a osim lokalnih, očekuju se naravno i brojni ljubitelji ovog automobila iz regiona, kojih ni u Srbiji ne manjka.

U planu je defile automobila ulicama grada Sarajeva, a centralna manifestacija će se održavati od 10 do 17 sati ispred Sebilja na Baščaršiji gde će automobili biti izloženi.

Prijava učesnika se vrši u sarajevskom nesalju Vrace od 8:00 sati, a u 9:30 kreće defile automobila sarajevskim ulicama.

Izložba automobila kod Sebilja na Baščaršiji počeće u 10 sati, dok će u 17:30 sati automobili biti izloženi na Vilsonovom šetalištu.

Ljubitelji Golfa, vaš raj stiže 15. septembra u Sarajevu.

Vesti

strana 1 od 78 idi na stranu