Otvoren sajam privrednih vozila u Kragujevcu

U Kragujevcu je otvoren sajam privrednih vozila "Transtek 2019", na kojem će 11. i 12. oktobra biti izloženo više od 80 različitih modela renomiranih svetskih brendova privrednih vozila i upriličena promocija 10 najnovijih modela.

Izvor: B92

Petak, 11.10.2019.

13:45

Otvoren sajam privrednih vozila u Kragujevcu
Foto: Eximpress promo

Prvog dana manifestacije održana i svečana sednica Grupacije automobilske industrije Privredne komore Srbije, navodi se u saopštenju PKS, koja je organizator sajma, zajedno sa firmom "Politek doo" i Regionalnom privrednom komorom Kragujevac.

"PKS intenzivno digitalizuje postojeće usluge i kreira nove u cilju povećanja konkurentnosti privrede koju zastupa", istakao je direktor PKS-RPK Kragujevac Predrag Lučić na svečanom otvaranju sajma, najavivši i početak izdavanja ATA karneta u Regionalnoj privrednoj komori Kragujevcu.
Foto: Eximpress promo
Na sajmu su pored klasičnih rešenja i najpoznatijih brendova u oblasti transporta i programa dodatne opreme, predstavljene i inovacije u ovom sektoru, kao što je Lifting sistem koji omogućava dostavnim vozilima sa klasičnim tovarnim sandukom i ceradom podizanje visine tovarnog prostora sa standardnih 2,3 metara na 2,6 metara, dok je u oblasti opreme za nadogradnju teretnih vozila predstavljen "Space Master", najnoviji model najpoznatijeg evropskog proizvođač kapsula za spavanje PONY.
Foto: Eximpress promo
Izlagači su najpoznatiji svetski brendovi lakih dostavnih vozila, tegljača i kamiona kao što su Mercedes-Benz, Volkswagen, Iveco, Fiat, Renault Trucks, Isuzu, Fuso, Volvo, MAN, Scania.

Program priključnih vozila predstavljaju Sćmitz Cargobull, Sćwarzmüller, Kögel, Käšbohrer, Wielton, dok program opreme predstavljaju Thermo King, Eberspäćer, Otani, Long Marć, CVS.

"Transtek 2019" okuplja i predstavnike finansijskih organizacija, proizvođača opreme, referentnih institucija, a prateći program će kroz prezentacije i panel diskusije biti prilika za razmenu iskustava i sticanje novih saznanja o aktuelnim trendovima u ovoj oblasti
Foto: Eximpress promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: