U štali pronađen stari Audi – ide na aukciju

Sve je manje primeraka ovog modela, pošto je napravljen pre 40 godina.

Automobili

Izvor: SN

Nedelja, 23.08.2020.

19:00

U štali pronađen stari Audi – ide na aukciju
Photo: YT/SS

Jedan primerak Audi Quattro stajao je u jednoj štali u Engleskoj preko 27 godina i sada ide na aukciju, gde za njega traže između 8 i 10 hiljada funti.

Ovaj model je jedan od 215 Quattra proizvedenih 1985. godine, a prema slikama izgleda kao da će svaki mali delić automobila morati da bude restauriran.

Poznata agencija Hagerty mu je dala ocenu jedan od pet za stanje, ali procenjuje se da jednom kada ovaj Quattro bude restauriran, mogao bi da postigne vrednost i preko 80 hiljada funti.

Aukcijska kuća Classic Car Auctions navodi da je ovaj Audi Quattro vožen redovno i tjuniran u čuvenom BR Motorsportu do početka 1990-ih godina, potom je u ovoj štali bio od 1993. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: