Prelepi Lancer Evo koji Mitsubishi nikad neće napraviti FOTO

Jedan od omiljenih sportskih automobila Mitsubishi Lancer Evolution je poslednji put napravljen 2015. kao Final Edition.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 03.01.2019.

18:45

Prelepi Lancer Evo koji Mitsubishi nikad neće napraviti FOTO
Foto: Dytko Sport

Iako postoji nada da će on da se vrati, neće biti isti jer su konkretno iz Mitsubishija najavili da bi mogao da se transformiše u SUV kao što je Eclipse postao krosover.

Međutim, u poljska tjuning kuća Dytko Sport pojačala je nostalgiju svojim viđenjem kako bi Evo XI mogao da izgleda kada bi se vratio u onom pravom obliku.
Foto: Dytko Sport
Poljaci koji su se specijalizovali za prodaju delova Mitsubishi Lancer Evolution reli automobila su u saradnji sa Proto Cars preradili Evo X u pravi sportski sedan.

Trkački sedan ima iste farove kao Eclipse Cross, dok su zadnja svetla umnogome nalik na Jaguar Y. Tu su i karakteristični branici, ventilacioni otvori na haubi i krovu, a automobil je prekršten u Lancer Edition R.
Foto: Dytko Sport
Iz Dytko Sport će tek naredne nedelje saopštiti specifikacije svoje verzije Lancera Evo, a za sada su javnosti ponudili samo slike eksterijera, bez pogleda u unutrašnjost vozila.

Nadamo se da će Lancer Edition R imati bar približne karakteristike kao Final Edition čijih je 1.600 jedinica pokretala 2,0-litarska četvorocilindarska jedinica sa 303 KS i 413 Nm, a petostepeni automatik snagu slao na sva četiri točka.
Foto: Dytko Sport
Foto: Dytko Sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: