Pokušao da pobegne autom sa “pauka”

Nije neobično da vikendom u ulici Strahinjića bana vidimo gužvu i vozila parkirana na kolovozu. Nije neobično ni da “pauk” odnese neki od ovih automobila. Ono što jeste neuobičajeno je da se vlasnik zatekne u vozilu u trenutku dok ga “pauk” odnosi i da pokuša da pobegne tako što će da odveze svoj automobil.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.11.2011.

09:39

Default images

Izvor vesti navodi da se ovaj incident dogodio u noći između 29. i 30. oktobra, na uglu ulica Kapetan Mišine i Strahinjića bana u Beogradu. Događaj je snimljen kamerom, ali ne vidi se kako je incident započeo.



Pored potpuno neshvatljivog ponašanja vozača, ostaje nejasno zašto su radnici Parking servisa uopšte pokušali da odnesu automobil dok se neko nalazi u njemu.

Izvor: B92, 24sata.rs

Beg sa pauka završio se trežnjenjem

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: