Restilizovani Auris stigao u Srbiju

Od 22. juna u mreži ovlašćenih prodavaca Toyota automobila u Srbiji u ponudi je osveženi Auris koji je imao premijeru na auto-salonu u Ženevi. Početna cena restilizovanog hečbeka sa 1.33 VVT-i motorom i paketom Terra je 13.490 evra.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.06.2015.

12:22

Default images
Toyota Auris heèbek

Redizajn se odnosi na sve verzije Aurisa - hečbek i karavan (Touring Sports), kao i model sa hibridnim pogonom a obuhvata poboljšanja u oblasti dizajna spoljašnjosti, kvaliteta enterijera, bezbednosti i pogonskih sistema.
Toyota Auris heèbek
Novi izgled spoljašnjosti podrazumeva izmenjen prednji i zadnji deo automobila. Toyota se odlučila za opsežan redizajn - novi su farovi, maska hladnjaka, svetla za maglu i prednji branik.

Promene na zadnjem delu uključuju stop svetla i branik.
Izgled unutrašnjosti kabine je takođe nešto drugačiji, zahvaljujući novom dizajnu kontrolne table, centralne konzole, komandi klime i poboljšanom kvalitetu materijala.

Izmenjen je i prikaz instrumenata, tako da se u sredini, između dva analogna pokazivača - obrtomera i brzinomera, nalazi novi 4,2 inčni TFT multifunkcionalni ekran (dostupan od srednjeg nivoa opreme, a u hibridnom modelu kao serijska oprema).
Toyota Auris heèbek
Toyota je saopštila da nova verzija Aurisa ima poboljšano ogibljenje i sistema upravljanja kako bi se unapredio kvalitet vožnje, udobnost i upravljivost.

Takođe, dodatno je smanjen nivo buke i vibracija u kabini.
Toyota Auris Touring Sports
U ponudi na tržištu Srbije su već poznati motori, koji zadovoljavaju Euro 6 standard (1.3 VVT-i, 1.6 Valvematic, 1.4 D-4D i 1.8 THS), dok najavljeni novi motori (1.2 turbo benzinac i 1.6 dizel) neće biti dostupni u 2015. godini.
Toyota Auris Touring Sports
Početna cena za osnovni benzinski model 1.33 VVT-i Terra sa 99 ks je 13.490 evra, koliko ovaj automobil košta u okviru specijalne ponude.

Akcijsku cenu od 15.790 evra ima i Auris sa 1.6 Valvematic benzinskim motorom od 132 ks, srednjim paketom Luna i alu felnama. Za sve pakete opreme u kombinaciji sa 1.6 Valvematic benzinskim motorom, u ponudi je finansiranje sa 0% kamate na iznose do 7.000 evra.

Trenutno najjeftiniji dizelaš, model 1.4 D-4D Luna sa 90 ks, košta 20.700 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: