Svi misle slično, ali se on odvažio da kaže glasno; Haris Džinović: "Počeo rat..."

Pevač Haris Džinović je u razgovoru za "Dnevni avaz" prokomentarisao da smatra da je cela pandemija koronavirusa bila "namontirana"

Život

Izvor: B92, Dnevni avaz

Četvrtak, 19.05.2022.

14:40

Svi misle slično, ali se on odvažio da kaže glasno; Haris Džinović:
Foto: E-stock: Miloš Rafailoviæ

"Siguran sam da je to bilo, da kažem, namontirano. Čim je počeo rat u Ukrajini, virus je nestao… Hoće uvek da nas drže pod tenzijom. Mi smo od osamdesetih pod nekim stresom. Mislim da nam to rade na najmonstruozniji način", smatra Džinović.

Ovom prilikom se osvrnuo na svoje nove pesme, a kako kaže o albumu ne razmišlja.

“Album više ništa ne znači u odnosu na jednu kvalitetnu pesmu. Ceo album praviti odjednom - sada za to nema potrebe. To je gubljenje vremena”, dodao je Džinović.

Iako mediji često njegovu ćerku Đinu dovode u vezu sa provokativnim fotografijama, Džinović kaže da je istina drugačija.

“Ona je lepa devojka. Ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici, i kakav utisak ostavlja na druge”, zaključio je Haris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: