- Vesti -

Pucnjava na svadbi? Čik, probajte u Nemačkoj /VIDEO

Uznemirujući video-snimak prikazuje muškarca koji ispaljuje šest metaka iz svojih kola. Incident se dogodio usred bela dana u nemačkom gradu Duisburgu.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot/bild
foto: screenshot/bild

Jedan lokalac koji je snimio bahato ponašanje povorke na svadbi ističe da je nasilnik kolima blokirao ulicu, a u jednom trenutku je "čak i uperio pištolj ka motoristi koji je dolazio iz suprotnog smera“.

U pitanju je bila jedna turska svadba u ovom gradu, a dok je policija došla povorka je nastavila dalje.

“Nažalost, ovaj incident nas ne iznenađuje. Svesni smo problema. Dok smo mi stigli oni su već otišli i ne možemo nigde naći oružje“, kaže portparol policije Ramon van der Mat.

Sličan incident dogodio se prošlog meseca u Bonu, a muškarac koji je pucao iz automobila u pokretu optužen je za narušavanje nemačkog zakona o kontroli vatrenog oružja.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dokumenti CIA otkrivaju veliku tajnu bivša Jugoslavije

Tajna naučna studija CIA iz decembra 1975. godine tvrdila je da bivša Jugoslavija ima sve potrebne kapacitete i čak dovoljno zaliha uranijuma iz sopstvenih izvora da do 1980. godine napravi atomsku bombu, kaže u razgovoru za Sputnjik profesor Filip Kovačević, koji je imao retku priliku da mu na uvid bude dato osam tajnih dokumenata.

Vesti nedelja 19.11. 10:15 Komentara: 21
strana 1 od 3567 idi na stranu