"Boks-meč" čoveka i kengura (VIDEO)

Velike su šanse da ste negde na internetu već naleteli na snimak čoveka koji udara kengura pesnicom pravo u njušku. Međutim, sada znamo i šta je ovom boks-meču prethodilo.

Život

Izvor: Mashable

Ponedeljak, 05.12.2016.

12:15

Foto: Facebook Video Screenshot

Video-snimak, koji je prvi na Fabjsbuku objavio Stiven Stabenrou, pogledan je gotovo četiri miliona puta.

U njemu se vidi čovek koji trči ka kenguru, koji steže vrat njegovog psa. Čovek mu prilazi i pas uspeva da se otme, a onda, potpuno neočekivano, čovek zadaje udarac kenguru.

Zbog te scene povela se rasprava da li je opravdano tako udarati životinju, budući da na snimku deluje kao da kengur nije ni nameravao da napadne čoveka.

Međutim, prijatelji koji su navodno bili s njim u lovu, tokom kog je ovaj snimak nastao, kažu da čovek poznat samo kao Gu nije jako udario kengura i da su mu se čak podsmevali zbog nedoličnog udarca. Kenguru ništa nije bilo smešno:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: