Finansijska domino dama: Muškarci joj plaćaju da im otima novac

Žena koja se predstavlja kao “gospodarica Harli” je “finansijska domino dama”. Muškarci joj plaćaju da ih ucenjuje i maltretira putem interneta, a svaku seansu im naplaćuje po 100 dolara, što znači da nekad zaradi i više od 5.000 dolara na dan.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.07.2016.

11:59

Finansijska domino dama: Muškarci joj plaćaju da im otima novac
Ilustracija (Foto: Thinkstock)

“Imam oko 20 redovnih klijenata, ali na stotine različitih muškaraca posećuje moj sajt i plaćaju preuzimanje video snimaka. Dakle, plaćena sam i onda kad ne radim”, kaže Harli.

Ona redovno kontroliše naloge na društvenim mrežama bogatih biznismena, njihove bankovne račune, kako bi ih digitalno mučila na njihovo veliko zadovoljstvo.

“Ja preuzimam kontrolu nad njihovim životom”, kaže ona.

“Ljudi se vraćaju uvek iznova i iznova jer postaju zavisni od ovakve vrste uzbuđenja. Oni su mi čak slali odeću njihovih žena. Učiniće šta god im kažem”, kaže Harli.

Ona je pet godina radila kao menadžer u San Francisku, ali joj je posao “od devet do pet” postao dosadan.

“Nisam želela da radim puno radno vreme. Trebalo mi je nešto uzbudljivije i tada sam počela da zarađujem na internetu”, kaže ona.

“Primetila sam da je ucena postala vrlo popularan fetiš među muškarcima”, kaže ova žena koja je zahvaljujući svojim menadžerskim veštinama koje je razvila radeći “dosadne poslove” našla način da otima novac na zadovoljstvo žrtve.

Njen muž voli zanimanje svoje žene.

“Ona toliko zarađuje, da bi bilo gubljenje vremena da se zaposlim. Radije s njom provodim vreme i brinem o njoj”, rekao je on.

Par putuje na egzotične destinacije i jede u luksuznim restoranima, a zahvaljujući svom poslu, Harli je čak ugradila 12.000 dolara vredne implante.

Na nju je i majka ponosna.

“Rekla mi je da uzimanje novca muškarcima, a da pritom ne radim ništa, predstavlja nešto najbolje čime mogu da se bavim”, priznaje Harvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: