Scenario napisan za 30 sekundi, Kesić napustio sastanak (VIDEO)

U desetoj epizodi nove sezone emisije “24 minuta“, Zoran Kesić je rekao da je scenario za tu emisiju napisan za svega 30 sekundi.

Život

Izvor: B92

Subota, 28.05.2016.

22:05

Scenario napisan za 30 sekundi, Kesić napustio sastanak (VIDEO)

„Vidite šta je, ja sam pozvao scenariste na konsultacije oko formiranja scenarija, iako dobro znam šta misle o meni i šta okolo laju, kletve bacaju i šta sve rade. Računam ljudi smo i moram po zakonu. Imao sam dobru volju da ih saslušam, međutim, oni su odmah krenuli da vređaju, da pominju neke moje afere, nekakve moje lažne diplome i sad čak traže moju ostavku na mestu predsednika emisije,“ izjavio je Kesić i dodao:

„ Ja sam samo ustao i dostojanstveno napustio sastanak“.

Kakav je scenario napisan za 30 sekundi, šta su rekli gost emisije fotograf Brajan Rašić i analitičarka Borka Pavićević mogli ste da da vidite na TV B92.

Reprizu emisije možete pogledati u utorak u 15h na TV B92, kao i na video stranama sajta B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: