Kako da prepoznate pravu?

Ako vaš odnos sa voljenom osobom ispunjava sve kriterijume sa ove liste, smatrajte sebe srećnikom. Izgleda da ste naleteli na onu pravu i velike su šanse da zajedno dočekate duboku starost

Život

Izvor: B92

Nedelja, 07.02.2016.

22:06

Kako da prepoznate pravu?
Foto: Thinkstock

Verovatno ste iz svog ili tuđeg iskustva shvatili da je gotovo nemoguće naći srodnu dušu s kojom ćete se u svemu slagati. Ali ako vaš odnos sa voljenom osobom ispunjava sve kriterijume sa ove liste, smatrajte sebe srećnikom. Izgleda da ste naleteli na onu pravu i velike su šanse da zajedno dočekate duboku starost. Kako se to ponaša "ona prava"?

- Ona uvek i bezuslovno podržava svaku vašu želju, bilo da je u pitanju trening ili promena posla i u svemu vam pomaže koliko god može.

- Iskreni ste jedno prema drugom čak i kada istina može da izazove neki problem.

- Oboje ste u jednakoj meri spremni da saslušate "jadikovke" onog drugog.

- Kada ste s njom, sviđate se sami sebi. Jer, osećate da ona budi ono najbolje u vama.

- Vaše svađe se obično brzo stišaju i pretvaraju se u razumnu diskusiju.

- Uživate da vodite ljubav i ne plašite se da pričate o svojim najintimnijim željama, ili da jedno drugom sugerišete nove eksperimente ispod pokrivača.

- Imate isti sistem vrednosti i na istim ste talasnim dužinama kada su u pitanju vernost, brak i porodica.

- Prijatno se osećate kada ste zajedno, čak i kada ništa ne radite ili ćutite.

izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: