"Crveni karton" zbog kašnjenja i telefoniranja

Prvo i osnovno, ne kasnite. Nepisano pravilo u muško-ženskim odnosima je da muškarac prvi dođe na dogovoreno mesto

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2015.

22:12

Default images
Foto: Thinkstock

Uspeli ste da "probijete led" i zakažete sastanak sa devojkom koja vam se sviđa, ali nije sve gotovo. Da prvi sastanak ne bi ujedno bio i poslednji, nikako ne bi trebalo da radite sledeće stvari.

Prvo i osnovno, ne kasnite. Nepisano pravilo u muško-ženskim odnosima je da muškarac prvi dođe na dogovoreno mesto. Računajte na gužvu u saobraćaju i krenite na vreme. Ako zakasnite, obavezno se izvinite i navedite dobar razlog. U suprotnom, delovaćete nevaspitano i nezainteresovano.

Kada se rukujete s devojkom, ustanite. Ma koliko bili umorni ili nervozni, nemojte to da pokažete. Niko ne voli ljude koji kukaju. Pazite na rečnik, ne morate sve vreme da se izražavate književnim jezikom, ali konstantno psovanje vas neće odvesti na drugi sastanak. Ako počnete da flertujete sa konobaricom ili odmeravate druge devojke, računajte da ćete verovatno biti "nagrađeni" crvenim kartonom. Neljubaznost prema osoblju takođe neće impresionirati devojku u vašem društvu.

Poen u gostima nećete zaraditi ni ako celo veče telefonirate. Vodite računa da uspostavite kontakt očima, ako vam pogled luta po kafiću, ostavićete utisak da vam ona nije interesantna. Kada naručite hranu, ma koliko da ste gladni, ne bacajte se na svoj tanjir pre nego što stigne i njena porudžbina, jer će pomisliti da ste bezobzirni. I poslednje - obavezno platite račun ako ste je vi pozvali na piće, a svakako to ponudite i ako je situacija obrnuta.

izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: