"Dvojnik" Džastina Bibera pronađen mrtav

Zvezda rijaliti emisije i ljubitelj Džastina Bibera Tobijas Strebel (35), koji je postao poznat kada je uložio 100.000 dolara u plastičnu operaciju koja će ga učiniti sličnim njegovom idolu, pronađen je mrtav.

Život

Izvor: Newser

Petak, 28.08.2015.

11:01

Default images
cringepics / Imgur

Strebel, koji se služio imenom Tobi Šeldon, proglašen je nestalim tri dana pre nego što je njegovo telo pronađeno u jednom motelu u Kaliforniji.

Spekuliše se da je njegov nestanak povezan sa raskidom veze, a u njegovoj hotelskoj sobi pronađeni su i narkotici.

Strebel se pojavio u nekoliko emisija u kojima je opisivao svoju opsednutost Biberom, a želeo je i da gradi muzičku karijeru.

“Ono što mi se svidelo kod Bibera je to što je ‘kompletan paket’. Ima pune obraze, svetle krupne oči, pune sočne usne i lice uokvireno gustom kosom”, rekao je on u jednoj od emisija.

Šeldon, kako se predstavljao, potrošio je gotovo 100.000 dolara na pet operacija, kako bi svoje lice učinio što sličnijim Biberovom.

Osim injekcija botoksa i transplantacije kose, Šeldon je imao i skupu “operaciju osmeha”, kako bi više ličio na Bibera.

“Džastinov osmeh daje mu tako mladolik izgled. Zato sam podigao gornju usnu, a donju napunio”, rekao je on za magazin Kloser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: