Vice: Kad sam se istetovirala pomislila sam – u kakav zajeb

Nema ničeg ekscentrično niti šokantnog u činjenici da je jedna dvadesetpetogodišnjakinja rešila da se istetovira po prvi put u životu. Dvadeset i prvi vek je čak i u svetu ljubitelja tetovaža, a da nisu u manjini, vidi se kada dođe leto i ljudi mahom poskidaju odeću otkrivajući svoja išarana tela.

Život

Izvor: Višnja Filipoviæ

Četvrtak, 02.07.2015.

13:38

Default images

Razlog zbog kog sam rešila da se tetnem je ličan i iza njega ne stoje neki preterano tragični događaji. Jednostavno došla sam u godine kada je, kako kaže u onom članku„vreme da se oprostiš od dvadesetih". Shvatila sam šta je prolaznost a šta smrt. Preminula mi je baka, osetila sam snagu ljubavi koja je isijavala lepotom u celom tom tragičnom događaju. Započela sam novo poglavlje u svom životu, novi poslovi, novi projekti, nova shvatanja, nove odluke. I jedinstven osećaj kada istinski osvestiš da se samo jednom živi i da ljubav zaista pobeđuje smrtnost.

Sve to nisam želela da zaboravim, toliko jako nisam želela da zaboravim, da sam rešila da ga upišem u svoju kožu tetoviranjem simbola na rebarnom delu torzoa. U istom periodu, moj najbolji drug je shvatio slične stvari i poželeo da uradi isto. Sve se uklopilo, znala sam divnu devojku kojoj verujem koja radi u jednom studiju za tetoviranje. Imala sam volju, želju i najboljeg druga i najbolju drugaricu (koja se kasnije priključila) da me drže za ruku i celu stvar učine još nezaboravnijom. Uživali smo u biranju crteža i fontova, biranja datuma, u saradnji sa drugaricom koja tetovira jer je bila spremna da odgovori na svako naše pitanje u svako doba dana i noći.

Nastavak teksta pročitajte na vice.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: