Golim rukama sagradio vrhunsko sklonište u divljini (VIDEO)

Da se kojim slučajem bez ičega nađemo u divljini, većina nas bi verovatno sela i zaplakala. Međutim, ovog mladića takva okolnost ne bi bacila u očaj.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2015.

11:40

Default images
Foto: YouTube Screenshot

U snimku koji je nedavno objavio na kanalu YouTube, a koji je u međuvremenu skupio čak dva miliona pregleda, ovaj mladić je pokazao da je sve (uslovno rečeno) lako - kada čovek zna kako.

„Moderni Robinzon“ je gledaocima najpre predstavio kako bi napravio potrebno oruđe, a zatim i kako bi pomoću njega sagradio vrhunsku kolibicu, dovoljno veliku da čovek u njoj može da prenoćiti, kuva i greje se (dva metra dugačku, dva metra široku, sa bočnim zidovima koji su visoki jedan metar).

Pogledajte šta je to sagradio pomoću kamena, drva, vinove loze, blata i trske, odnosno kako su se to nekad davno snalazili naši preci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: