Konačno: Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Svadbena zvona su se konačno oglasila za Anđelinu Džoli i Breda Pita.

Život

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.08.2014.

14:49

Default images

Holivudski par venčao se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu, prenosi AP.

Anđelina i Bred su dobili dozvolu za venčanje od kalifornijskog sudije koji je doputovao u Francusku da bi obavio ceremoniju.

Bred (50) i Andjelina (39) su zajedno od 2005. godine kada su se upoznali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit".

Bredu je ovo drugi brak - pet godina je bio oženjen glumicom Dženifer Aniston, a Andjelini treći. Oba puta je bila udata za glumca, najpre za Džonija Lija Milera, a zatim za Bilija Boba Torntona.

Američka glumica Andželina Džoli nedavno je potvrdila za francuski list “Parisien” da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit venčati, ali nije rekla kada.

"Još smo vereni ali to (venčanje) je projekat na koji mislimo", rekla je američka zvezda za list “Parisien”. Ova njena izjava podstakla je glasine o skorom venčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinama kruže i podstiču opsadu paparaca.

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gde provodi deo godine i proizvodi roze vino.

"Osećamo se malo Francuzima. Deca još više, oni bolje govore vaš jezik nego mi", rekla je glumica koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog poslednjeg filma "Grdana - zla vila” Dizni produkcije koji izlazi 28. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: