Umesto plastične operacije, zalepite masku

Jedna američka kompanija odnedavno ženama po ceni od nekoliko stotina dolara nudi maske koje se lepe na lice, kao alternativu "skupoj i bolnoj tehnici plastičnih opearacija ulepšavanja lica".

Život

Izvor: Izvor: B92

Nedelja, 15.09.2013.

13:58

Default images

Maske pod imenom "Uniface" su delo dizajnerke Žujong Li koja živi u Njuorku, proizvođači ovih maski obećavaju da se njihovim korišćenjem "povećaava samopuzdanje" i napravljene su od bioničke kože kako bi što bolje prianjale na lice. One se pričvršćuju na lice jednom vrstom specijalnog lepka.

"Naše maske ispunjavaju san svakoga ko želi da ima lice koje se meri današnjim standardima lepote. U njima možete pronaći džinovske anima oči, dugačke trepavice, visok nos i usku bradu i tako za ceo život obezbediti sebi život pun samopouzdanja", piše u reklami za ovaj proizvod.

"Vreme je da odustanete od bolnih i opasnih plastičnih operacija, neprestanog šminkanja i ulepšavajna, sa Uniface maskom svega ste jedan korak do idelane lepote. Jednostavno naprskajte specijalni lepak na mesta na kojima je to predviđeno i stavite masku na lice. Vaš divan život počinje tim korakom", dodaje se u reklami.

Da li se radi o pravoj estetskoj revoluciji i da li će nakon ovoga estetski hirurzi ostati bez posla, pokazaće izgleda ne tako daleka budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: