Život

Ponedeljak, 25.07.2011.

11:14

Ejmi je bila sama kad je umrla

Prema nezvaničnim podacima, Ejmi Vajnhaus je umrla sama, pijući do besvesti.

Izvor: B92

Default images

Iako se u medijima pojavila vest da je veče pre tragedije nabavila droge, preliminarna policijska istraga nije otkrila nikakve narkotike u pevačicinoj kući. Izvori iz policije kažu da je ona najvervatnije umrla od pijanstva.

„Ejmi je živela sama, osim telohranitelja Endrua Morisa koji se poslednjih godina brinuo o njoj”, kazao je Kris Gudman, muzičarkin PR za list The Sun.

Moris ju je i pronašao u subotu popodne kada je došao da je probudi. „Odmah je pozvao hitnu pomoć. U ovom trenutku ne znamo od čega je umrla, znamo da je bila sama u krevetu”, dodao je Gudman.

Moguće je da je Ejmi bila mrtva i do šest sati pre nego što ju je Moris pronašao.

Dan pre tragedije, u petak (22.7), Ejmi je bila na ručku sa majkom Dženis. „Izgledala je umorno, ali to nije bilo neuobičajeno za nju jer je uvek išla kasno na spavanje.”

U britanskim medijima su se pojavili navodi da je svega nekoliko sati pred smrt Ejmi bila na pregledu kod doktora. „Lekar je bio zadovoljan njenim stanjem. Ejmi je bila krhkog zdravlja i često je išla na kontrole”, kazao je neimenovani izvor za The Sun.

Porodica će danas dobiti rezultate obdukcije, što će joj konačno omogućiti da održi saharanu po jevrejskim običajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: