Pozvao fana na binu, nije mogao da veruje šta gleda / VIDEO

Slavni muzičar Dejv Grol pozvao je fana iz publike na binu i ostao izbezumljen performansom koji je mladić pružio na njegovoj gitari.

Život

Izvor: B92

Subota, 21.04.2018.

21:15

Pozvao fana na binu, nije mogao da veruje šta gleda / VIDEO
Foto: YouTube Screenshot

Fu fajtersi su bombastično započeli svoju američku turneju u Ostinu, a snimak Kis gaja (Kiss Guy), kako ga je bivši bubnjar Nirvane zbog kostima nazvao, postao je viralan na društvenim mrežama.

"Nemoj još previše da se uzbuđuješ. Mogao bi da se us...š u sopstvenom gradu", rekao mu je Grol kada je odabrao dečka da izvede njihov hit "Monkey Wrench" iz 1997. godine. Ali, mladić ne samo da se nije "us..o", nego je rasturio.

Štaviše, bio je toliko dobar, da je Grol morao da objasni da u pitanju nije nameštaljka, piše Index.

SO EXCITED FOR @foofighters TONIGHT!!!!!!

A post shared by Yayo Sanchez (@yayosanchez333) on

Ispostavilo se da je reč o Jaju Sančezu, koji se oglasio na Reditu i napisao da se još pita je li sve samo sanjao. Card Dejv Grol inače često poziva fanove na pozornicu, ali za Sančeza tvrdi da je najbolji koji je ikada sa njima zasvirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: