Da li biste se oprobali u prvom beogradskom Spiner okršaju?

Prvi beogradski Spiner okršaj održaće se u nedelju, 25. juna na Savskoj promenadi.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

15:20

Da li biste se oprobali u prvom beogradskom Spiner okršaju?

Za sve ljubitelje igračke koja je "zaludela" svet, biće organizovano takmičenje u dve kategorije – u dugim spinerima i nadmetanje u akrobacijama. Svi zainteresovani za nadmetanje u dugim spinerima, mogu se prijaviti na licu mesta pred sam početak okršaja, dok se prijave za akrobacije vrše putem Facebook stranice.

U takmičenju u dugim spinerima, 128 učesnika će imati priliku da pokaže svoje umeće kroz duele „jedan na jedan“. Osam grupa će se boriti za zasebnim stolovima u prisustvu sudije, dok će se finale održati na glavnoj bini. Tri najbolja takmičara osvojiće vredne nagrade.

Organizovan je i prateći program, a posetioci će na posebnom štandu moći da doniraju svoju garderobu, igračke i školski pribor za mališane Svratišta u Beogradu.

Prijave za učešće u nadmetanju u dugim spinerima počeće u 17.30, dok će okršaj započeti u 18.30 časova, sa finalom u 19.30. Nadmetanje u akrobacijama zakazano je za 18.45. Proglašenje pobednika i dodela nagrada za najduži spiner i najbolje akrobacije biće organizovani u 20.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: