Ada Ciganlija: Trka u donjem vešu na minus pet

Na beogradskoj Adi Ciganliji danas je održana prva trka u donjem vešu po snegu u kojoj je učestvovalo oko 50 trkača i trkačica na temperatiri od minus pet, saopštio je organizator.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 22.01.2017.

18:35

Ada Ciganlija: Trka u donjem vešu na minus pet
Foto: Screenshot

Učesnici su trčali revijalni kilometar u znak radosti i čarolije zime.

"Ovo je, pre svega, čista radost i egzibicionizam", rekao je Veroljub Zmijanac, osnivač Beogradskog trkačkog kluba, koji je i organizovao trku.

Kako je saopšteno, svima je bilo obezbeđeno toplo mesto za presvlačenje i čaj nakon trke, dok su najveći avanturisti dan završili u sauni i pod hladnim tušem.

Oragnizatori navode da je kontrolisano izlaganje hladnoći i najbolji način da unapredite svoj imunitet i podmladite organizam, te da ne čudi da i najveći svetski sportisti kao što su Novak Đoković koriste kriosaune za svoj oporavak.

Beogradski trkački klub poznat je po organizaciji zabavnih trka na beogradskim ulicama: Trka u pidžamama, Tropska trka u havajskim košuljama, Trka mrmota pod blagoslovom Bila Mareja, Čokoladna trka i druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: