Deda Mrazovi na motorima osvojili Beograd (FOTO)

Veliki broj motociklista obučenih u odelo Deda Mraza okupio se danas ispred Skupštine grada Beograda, a zatim su se uputili u Dom za ometene u razvoju u Sremčici i štićenicima Doma uručili novogodišnje paketiće.

Izvor: Izvor: Tanjug

Subota, 27.12.2014.

14:53

Default images

Predstavnik organizacije "BG bajkers" Ivan Pavlović rekao je da je reč o organizaciji motociklista koja je samostalno prikupila sredstva od kojih su napravili 300 paketića za decu i omladinu ometenu u razvoju u Domu u Sremčici i naglasio da je akcija organizovana već osmi put.
Foto: Tanjug / Nemanja Jovanoviæ
"Deca se najviše raduju nama, najviše se raduju našem kontaktu tamo, da se zagrlimo, da se družimo, jer njima je to bitno. Paketići su normalno nešto što ih obraduje kao i svu decu, ali pažnja je nešto ključno i zbog toga ih mi obavezno posećujemo poslednje subote u godini", istakao je Pavlović.
Foto: Tanjug / Nemanja Jovanoviæ
On je dodao da paketići sadrže desetak artikala, a da su ove godine obratili pažnju i na decu koja imaju celijakliju, odnosno koja moraju da jedu hranu bez glutena, pa su zbog toga napravili desetak paketića sa proizvodima bez glutena.
Foto: Tanjug / Nemanja Jovanoviæ
U Domu je organizovano druženje sa fotografom koji će svako dete pojedinačno fotografisati sa nekim od Deda Mrazova i koje će odmah biti i odštampane.
Foto: Tanjug / Nemanja Jovanoviæ
"Naša misija jeste da se brinemo o deci koja nemaju roditeljsku pažnju", naglasio je Pavlović i dodao da u sklopu današnje akcije idu i u Dom u Kulini i da njima nose pelene, jer im je to potrebno.
Foto: Tanjug / Nemanja Jovanoviæ
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: