April u Rajićevoj!

I dok april polako ali sigurno odbrojava svoje poslednje dane I uvodi nas u vesele uskršnje praznike, Rajićeva prati ritam dobrog rasploženja.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

10:00

April u Rajićevoj!
Foto: Promo

To što april ove godine nije bio okupan suncem na način na koji smo navikli, daje nam još više povoda da ga mi sami "zasladimo". Aprilsku šetnju po centru grada, tokom koje upijate sve mirise i utiske proleća u glavnom gradu, završite tu, baš u srcu Beograda – u Rajićevoj!

Od 23. aprila za svaku kupovinu u Rajićevoj u minimalnom iznosu od 3.000rsd nagrađujemo poklonom.

Sve što treba da uradite je da se posle kupovine obratite našim hostesama I preuzmete vaš uskršnji poklon.
Osim toga, obradujte i vaše najmlađe koji se prazničnoj magiji posebno raduju. Povedite ih do Uskršnjeg vrta u Rajićevoj! Šarena jaja, zeke, ljuljaške i sve ono što Uskrs čini jednim od najveselijih praznika nalaziće se na glavnom trgu u prizemlju od 23. aprila.

Dođite da zajedno ispratimo april i dočekamo Uskrs.

Vidimo se u Rajićevoj!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: