Nedeljni horoskop za period od 03.08. do 09.08.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2015.

00:00

Default images

OVAN

Hrana

Tokom ovog perioda nećete jesti nešto naročito mnogo. Mali obroci, mali zalogaji, ali vrlo probrano. Ne jede se makar šta, čisto da se utoli glad. Ako odjednom postanete pobornik „zrnevlja“ – u tome nema ništa loše. Samo je vaš organizam poslao signal šta mu je u ovom trenutku potrebno. Napravite miks suvog voća koje je bogato gvožđem (kajsije, šljive, suvo grožđe) – prijaće vam.

Ljubav

Ove sedmice ste prvenstveno u miru sa sobom. Vladar vašeg znaka, Mars, na poslednjim je stepenima znaka Raka i u dobrom aspektu sa Saturnom koji je krenuo direktno. Ovo je dobro naročito za bračne odnose jer se vidi da ste vi lično našli svoju stabilnost, shvatili da vam je važno da održite partnerski odnos i da ste spremni da pređete preko prošlih problema. Mislim da je partneru teže nego vama da izađe iz začaranog kruga nezadovoljstva i da prizna da nije bio u pravu po nekim pitanjima. No, nije ni važno – bitno je da vas dvoje polako idete ka stabilizaciji. Za slobodne je dobar period od 4.-og do 6.-og zato što ćete tada lako ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada ili upoznati nekog potpuno novog.

Posao

Imaćete jedan dosta komplikovan i zahtevan razgovor sredinom ove nedelje. Ukoliko ga uspešno budete obavili (vodite računa, od vas će se tražiti da budete u potpunosti upućeni u materiju) rezultat će se pokazati u drugom delu ovog meseca. Ne očekujte da se nešto pokrene baš sada, ali sada se pravi osnova za kasnije. Merkur ulazi u vaše polje poslovnih obaveza – u narednom periodu više papirologije, više bavljenja opterećujućim i dosadnim sitnicama. Šta da se radi – i ovo je deo posla....

Novac

Umesto finansijskog priliva – opomena za neplaćen račun. I to u drugom delu nedelje. Nećete pasti u dubiozu, pomalo ste već oguglali na ove stvari. Sešćete da razmislite odakle da „iskopate“ potrebne pare..

Zdravlje

Možete postati jako probirljivi što se hrane tiče. Tranzit Merkura kroz polje zdravlja možda vam može pomoći da se otarasite nekih loših navika. Stavite na papir koliko novca potrošite na cigare – pa vidite koliko ova navika krnji vaš kućni budžet.

BIK

Hrana

Ove nedelje promenljiv apetit. U prvom delu sedmice još uvek ćete se držati uobičajenih navika (loših) ali pošto baš u tom periodu možete osetiti tegobe sa varenjem, i to velike – brzo ćete se okrenuti nešto zdravijem načinu ishrane. Jako će vam biti potrebna biljna vlakna, pa nemojte zaobilaziti povrće u velikim količinama. Od voća – u neograničenim količinama lubenica, grejpfrut, pomorandža.

Ljubav

Vladarka vašeg znaka, Venera – vratila se u polje doma i porodice. Bračni odnosi su dobili još jednu šansu za popravku. Daleko od toga da će ovo biti lagano, vi i partner imate još mnogo toga što trebate da sredite, ali dobro je što ste oboje voljni da pokušate. Srećna kombinacija vaše vladarke i Jupitera događa se po drugi put (ostala je još jedna konjukcija, ali u znaku Device) i ovaj trenutak označava tu jaku želju za promenom koja sada može i nastupiti. Slobodnima jedan moćan susret ide u drugom delu ove sedmice. Ovo može biti osoba koju znate od ranije (možda ste i imali neku kratkotrajnu aferu sa njom) i sada se ponovo susrećete. Evociraćete uspomene i pričati dugo, dugo. Nemojte se iznenaditi ukoliko u narednim danima opet dobijete poziv za susret.

Posao

Vladar polja posla i novca Merkur se, na žalost – tek pred sam kraj nedelje prebacuje u svoje sedište i znak Device, tako da ćete blagodeti od ovog tranzita osetiti nešto kasnije. Tokom ovog perioda čekate da nešto što ste predložili ili pokrenuli konačno „aminuju“ šefovi i to će se i dogoditi sredinom nedelje. No, u istom periodu vam dolaze i nagoveštaji nekih promena koje vam se uopšte ne dopadaju. Moguće je da firma u kojoj radite vrši reorganizaciju, smanjuje broj radnih mesta ili raspoređuje dodatne obaveze zbog povećanog priliva posla. Sigurno je da će i vama zapasti jedan deo ovog kolača.

Novac

Kao na iglama, čekate vesti o nekom novčanom prilivu. Ovo je nešto što ste odavno odradili a još uvek niste uspeli da naplatite. Ne brinite – novac stiže. Kad god došao – dobro došao!

Zdravlje

Nekih tegoba ne možete tek tako lako da se otarasite. Konstantno izbegavate da odete kod lekara, ali to nećete moći da odlažete još dugo.

BLIZANCI

Hrana

Apetit koji je počeo da vam izmiče kontroli vrlo brzo će biti regulisan kada shvatite da se često osećate teško, naduveno, da vam se samo spava....a i da ste nabacili koje kilo viška. Generalno – vi zaista ne volite da jedete mnogo i ni sami ne znate šta vam je bilo ovih dana. Brzo ćete se vratiti u svoj stari režim ishrane – malo brze hrane, pokoji zalogajčić tamo...pokoji zalogajčić ’vamo....

Ljubav

Ako emotivni partner uspe da „pohvata“ vaša raspoloženja tokom ove sedmice – e, onda mu svaka čast! Čas veseli i nasmejani, čas opterećeni i ćutljivi, čas vas ne drži mesto, čas se zakopate u fotelju i ni makac ispred televizora...isto tako ćete se ponašati i u emotivnim odnosima. Doduše, ne mogu da ne primetim da će ovo biti jako zanimljivo nekim osobama koje ste tek upoznali jer će smatrati da ste neuhvatljivi, misteriozni i da je jako teško „provaliti“ vas. Imate jedan ekstra zanimljiv susret u drugom delu nedelje. Ako je ovo neko koga već neko vreme jurite, oblizivaćete se kao mačak na džigericu. U svakom slučaju – provešćete se dobro i drugu stranu jako zaintrigirati svojim razmišljanjima i stavovima.

Posao

Dosta ste zadovoljni svojim poslovnim rezultatima ove sedmice. Čini vam se da ste na pravi način rešili neku zahtevnu papirologiju, a dobijate i pohvalu od nadređenog . Pomoć oko nekog poslovnog problema slobodno potražite od starijeg kolege koji je spreman da vam izađe u susret. Kratkotrajno nezadovoljstvo i to na samom kraju radne sedmice verovatno je prouzrokovano time što obećanje koje ste dobili o promeni pozicije ili povećanju prihoda još uvek ne dolazi na dnevni red. Tog dana možete biti teži za komunikaciju pa će vas kolege verovatno zaobilaziti u širokom luku.

Novac

Razmišljate unapred (što je em neuobičajeno za vas, em jako dobro) i za divno čudo – ne trošite baš sve do poslednjeg dinara. Jedan deo novca ćete uspeti da odvojite sa strane. Pohvalno....

Zdravlje

Osećate se tokom ove nedelje uglavnom dobro. Moguće je da u drugom delu imate povremeno probleme sa vratnim delom kičme ili da tu osećate napetost.

RAK

Hrana

Vaš apetit niko ne zaustavi u ovom periodu. Neko bi doduše rekao da u suštini ovo nije glad za hranom, već glad za pažnjom, emocijama, ljubavlju....i verovatno bi bio u pravu. Kada se život pretvori samo u posao a dobijaju se trunčice emotivnog zadovoljstva – e, tada je najlakše zabosti kašiku u teglu sa Nutelom i priuštiti sebi čisti trenutak ekstatične sreće....ma vrlo dobro znate o čemu pričam....

Ljubav

Dođe tako neka nedelja kada sve izgleda da će uspeti da se uklopi na najbolji mogući način. Velike nade, veliki planovi, veliko očekivanje od svega ovoga .....iiiiiii? I na kraju ništa. Druga strana je sprečena. Druga strana ima obaveze. Druga strana ne može danas, ne može sutra. Druga strana ne može nikada kada vi možete. Druga strana se vodi samo svojim prohtevima a vas stavlja u zapećak. Druga strana vas ne voli dovoljno čim nije spremna da žrtvuje neke stvari zbog vas.....Mislim da ste shvatili....velika razočaranost. Odmah ću vam napomenuti – čak i da se desi da do tog susreta dođe, posle njega ćete se osećati prazno, neispunjeno, u dubiozi i sa pitanjem na usnama – čemu sve ovo? Nemojte pitati mene – pitajte sebe. Umesto da trošite vreme – okrenite se onoj simpatičnoj, duhovitoj osobi sa posla koja izgubi glavu za vama....Ko kaže da ne možete da budete srećni?

Posao

Bitna nedelja u poslovnom segmentu. Jurite nekog poslovnog saradnika jer vam je potrebno da završite papirologiju da biste mogli otpočeti sa nekim poslom koji ste odavno dogovorili. Moguće je da vas čeka još jedna ponuda ali bi o njoj trebali dobro da razmislite. Imate dosta obaveza i pitanje je da li ćete moći da se izborite sa još jednom. Ovo može biti vezano čak i za inostranstvo ili za saradnju sa nekom javnom institucijom. Vaši se planovi polako ostvaruju, ne žurite nigde, iako će u drugom delu sedmice izgledati da vas pritiskaju neki vremenski rokovi. Stižete.

Novac

Moguće je da ćete ove sedmice ostati „kratki“ što se nekih plaćanja tiče. Ide vam novčani priliv, ali vam idu i obaveze na koje ste potpuno zaboravili. Moraćete ovo da izmirite.

Zdravlje

Ne biste trebali da imate veću zdravstvenu problematiku. Drugi deo nedelje je pomalo nezgodan, vodite računa da ne padnete, moguće su povrede ekstremiteta. Obazrivo u vožnji.

LAV

Hrana

Vrlo je verovatno da ćete tokom ove sedmice poželeti da svoje društvo počastite i izvedete negde na ručak. Ima itekako razloga za vaše dobro raspoloženje i želite da ovo podelite sa bliskim ljudima. Naravno – potrudićete se da ovo bude u nekom „in“ restoranu. Shvatam vašu potrebu da se pokažete, ali bolje bi bilo da ih ugostite kod sebe i pripremite jedan od vaših specijaliteta. Jer – vi sve spremate zaista savršeno.

Ljubav

Čarke oko sitnica onima u bračnim odnosima su rezervisane za drugi deo nedelje. Oboje toliko umete da budete zadrti neki put, da vašoj okolini često nije jasno kako uopšte izlazite na kraj jedno sa drugim. Ne shvataju da je to jednim delom vaša zajednička „igra“. Malo se svađate, malo volite – ali se uvek dopunjujete i na kraju – prilagodite jedno drugom. Život je pozornica, zar ne? Ako ste slobodni, a budete suviše usamljeni tokom ovog perioda – najmanji je problem kontaktirati bivšeg emotivnog partnera, koji će vam odmah dotrčati „na noge“. Sad – da li vam je to baš neophodno ili ne – to vi najbolje znate. U svakom slučaju trudićete se da držite emotivnu distancu i da mu lepo objasnite – ovo je samo seks.

Posao

Razgovor o novcu je vaš omiljeni razgovor. Naravno – o novcu koji trebate da dobijete, ne o novcu koji trebate da date....A tokom ove sedmice vas čeka baš jedna takva pričica....odavno vi vodite konverzaciju sa nekim i dogovarate se oko posla. Doduše, ovo može biti i honorarni posao, ali šta sad....skoro sve detalje ste završili, još vam je samo ostalo ovo – koliko? Kada? Hoće li biti avansa? Baš ste se nameračili na taj avans (iz razloga što postoje neke rupe u kućnom budžetu koje treba pokrpiti i to pothitno). Obratite pažnju na drugi deo sedmice, naročito petak. Niste koncentrisani pa postoji mogućnost greške.

Novac

Stižu parice, stižu....ali i troškovi podsećaju na sebe. Ako ne budete morali da platite račune, moraćete da platite nešto vezano za dete. Možda troškove ekskurzije? Nebitno je šta je, bitno je da pare odoše brzinom svetlosti....

Zdravlje

Za divno čudo – super se osećate. Ništa vas ne boli, nemate nikakvu tegobu. Čak se ni ne nervirate nešto preterano.....

DEVICA

Hrana

Vas čovek ni za glavu ni za rep da uhvati što se apetita tiče. Čas jedete bez mere, čas samo u prolazu zgrabite po neki zalogajčić. E baš taj zalogajčić će vam malo - malo pa zastajati u grlu ove sedmice, naročito u poslednjim danima radne nedelje. Čim imate poslovnu problematiku – vama nije do hrane. Tek za vikend, kada budete u boljem raspoloženju – sešćete i najesti se.

Ljubav

Ovo je sedmica kao stvorena za rešavanje emotivnih problema. Ne kažem da će ovo ići lako – ali sada imate jedinstvenu priliku da pokrenete mnoge stvari na bolje. One u brakovima će neka zajednička „muka“ naterati da se okrenu jedno ka drugom. Moguće je da je ovo situacija oko deteta ili nekog mlađeg člana porodice. Ili jednostavno – treba se dogovoriti oko zajedničkog odmora. Nije ni bitno šta je – važno je da ćete tada morati da sednete i razgovarate. Reč po reč pa će se stići i do evociranja uspomena i konačno pitanja – zašto smo se udaljili jedno od drugog? Dobili ste priliku za popravljanje – sada je iskoristite. Slobodni pripadnici znaka očekuju jedan tajni susret koji će najverovatnije biti sredinom ove sedmice. Ako je ovo osoba sa posla – pazite da se mnogo ne zaljubite!

Posao

Odgovara vam direktno kretanje Saturna u polju komunikacije, pokreta jer je on jedan od vladara vašeg polja poslovnih obaveza. U prethodnom periodu ste naučili koliki problem pravite sebi gomilanjem obaveza i neažurnošću. Nadam se da ste dobro savladali svoju lekciju. Tokom ove sedmice, koliko god to želeli – teško da ćete morati da pokrenete neka poslovna dešavanja oko kojih se angažujete već izvesno vreme. Okvirni dogovor hoćete postići, i to sredinom nedelje, ali će za realizaciju biti potrebno još čekanja. Jeste da vam nije milo što se ono što je vama bitno opet prolongira, ali svesni ste da i to uskoro dolazi na dnevni red.

Novac

Znate onu čuvenu izjavu – novac nije problem, novca nema...e, otprilike takva vam je situacija tokom ove nedelje. Redovno primanje niste dobili, ali ćete zato dobiti novac od nekog prethodno obavljenog posla. Eto – vidite da nije baš toliko strašno kao što je izgledalo...

Zdravlje

Drugi deo nedelje je opterećujuć po vas. Ako tada budete osetili neke simptome koji se u poslednje vreme ponavljaju – ovo je signal za vas da bi trebalo proveriti šta se dešava u organizmu.

VAGA

Hrana

Itekako vodite računa kako se hranite tokom ovog perioda. Pošto ste do sada shvatili da vam preterano uživanje u hrani izaziva prilično neugodne simptome – došli ste do genijalne ideje. Dijeta sa voćnim sokovima i šejkovima od povrća. Moram da priznam da je savršeno dobra. Em se hranite zdravo, dobijate sve neophodne vitamine i minerale – em se kilogrami tope....

Ljubav

Vi i emotivni partner i dalje vodite neku svoju politiku. Svaki čovek za sebe. Oboje ste opterećeni poslovima i retko nalazite vremena jedno za drugo. Kada su okolnosti ovakve, i sami ste svesni da je pogodno tle da se u vaš odnos uvuče i još neko. I partner i vi imate priliku za prevaru. Pitanje je da li ćete je iskoristiti. Vage koje su u brakovima kukaju na sav glas – te mora se otići na posao, te mora se voditi računa o kući, te moraju se paziti deca, nikada nemate vremena za sebe, a dadoste dušu, srce i vreme drugima....bračni partner za sada ne obraća pažnju na ove vaše reči. Nadam se da razumete šta želim da vam kažem – obaveza je previše, a vi ste se nekako izgubili u svemu tome i više nema vremena za ono što je vama važno. Nezadovoljstvo. Slobodni imaju dve opcije na „tanjiru“ – jednu osobu koja je mlađa od njih i jednu koja je starija. Obe su vrlo, vrlo zanimljive. Ne bi me iznenadilo da odete na dejt i sa jednom i sa drugom.

Posao

Vladar polja posla, Mars, na poslednjim je stepenima znaka Raka i u dobrom aspektu sa Saturnom u direktnom kretanju iz vašeg polja posla i zarada. Ovo je odlična pozicija koja će doneti upornost i istrajnost u svemu što radite. Jeste da se vi u ovom periodu osećate dosta statično po pitanju onoga što želite da postignete, ali generalno gledano – situacija i nije toliko loša. Za jedan dogovor sredinom nedelje će vam biti potrebna sva vaša diplomatija, šarmantnost – ali i taktika. Jako vam je bitno da ovo prođe kako treba iako ste svesni da rezultate nećete moći da vidite odmah. Obećanje novog posla ili jače pozicije. Na ovo možete da se oslonite.

Novac

Novca ima taman toliko koliko je neophodno da sve funkcioniše. Moguće je da ćete imati jedan priliv u prvom delu nedelje, ali on je već unapred potrošen. U narednom periodu shvatićete šta znači izreka – zategnuti kaiš....

Zdravlje

Prilično solidna zdravstvena situacija.

ŠKORPIJA

Hrana

Ulazite u period kada će biti mnogo lakše održavati liniju i kondiciju. Tranzit Marsa kroz znak Raka doneo vam je veći apetit i pomalo vas usporio, osećate se neaktivno i mlitavo. Zato od vikenda ove sedmice prelazite na potpuno drugačiji režim ishrane i bacate se na rekreaciju. Pre toga ćete još jednom dati oduška sebi i najradije uživati u maminoj kuhinji i bogatim obrocima....baš onako – sve po redu....

Ljubav

Sve u emotivnom životu funkcioniše baš kako treba. Ukoliko ste u braku – ništa ne narušava vaš porodični mir i sklad sa partnerom. Jeste da vam smeta što su i seksualni kontakti postali rutinski i više iz navike nego iz prave strasti, ali tu trenutno ne znate kako da popravite situaciju. Ako ste u vezi, trenutno ste odvojeni od partnera – ili je jedno od vas ili čak i oboje na godišnjem odmoru. Ali svako za sebe. Niste opterećeni time da li vam je partner veran ili ne. U ovom periodu ne želite da kvarite sebi opuštanje tim razmišljanjima. Ako ste slobodni – često razmišljate o nekome iz prošlosti. Tu ste jednom za svagda stavili tačku i rekli – dosta je, nema više. Ali svojim mislima ne možete još uvek da komandujete. Ni snovima. Iz noći u noć je sanjate. Iz noći u noć ste u snovima ponovo srećni sa njom. A onda se budite...i razmišljate. I ne radite ništa. i nećete. Dali ste sebi reč.

Posao

Retrogradna Venera, koja vlada vašim poslovnim partnerstvima tokom ove sedmice pravi konjukciju sa Jupiterom, vladarom polja posla i zarada. Važan kontakt sa poslovnim saradnikom i pokretanje posla koji ste toliko dugo čekali. Sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo vašeg ličnog, ogromnog angažovanja u prethodnih par meseci. Sada sa zadovoljstvom čekate prvo svoju materijalnu nagradu, a potom se nadate i jačanju pozicija. Generalno – vaši poslovi se odvijaju dobro. Istina je da vam za sve treba mnogo više vremena nego inače, ali vi nigde ne žurite. Obzirom da je Saturn toliko dugo u tranzitu kroz vaš znak – naučio vas je da se do najvećih ciljeva stiže laganim hodom.

Novac

Zadovoljni ste svojim primanjima jer vam je jasno da su ona odraz i vašeg rada, ali i trenutne ekonomske situacije. Imate za sve ono što vam je potrebno. Naučili ste da je rasipništvo najveća moguća kazna. Dobro je.

Zdravlje

Osećate se neuporedivo bolje nego u prethodnim mesecima. Lagano punite baterije.

STRELAC

Hrana

Morali bi da odredite neki režim ishrane koji će vam u ovom trenutku prijati a neće vam „lepiti“ kilograme. Najbolja bi varijanta bila više povrća (naročito tikvice, zelena boranija, paprika, celer, praziluk) i posnog mesa u ishrani – ćuretine, piletine ili ribe. Od voća koristite jabuke, pomorandže, grejpfrut, lubenice, ananas.

Ljubav

Konjukcija retro Venere (ljubav) sa vladarom vašeg znaka Jupiterom donosi vam ljubavno spajanje sa osobom iz emotivne prošlosti. Pošto se sve ovo odigrava u znaku Lava, sigurno je da ćete oboje osetiti veliki zanos i strast posle kojeg više ništa neće biti isto. Da li je ovo susret samo za jednu noć, samo evociranje uspomena ili nešto mnogo više od toga – to ćemo tek videti. U međuvremenu, dok se ova ljubavna drama odvija, oni u dužim emotivnim vezama i brakovima nameravaju da srede svoje partnerske odnose. Neki će parovi to uraditi odlaskom na godišnji odmor na kojem će pokušavati da pronađu davno zgaslu strast....neki će planirati kupovinu nekretnine ili nekog skupljeg predmeta za kuću....neki će zajednički rešavati probleme....način nije bitan – bitno je da se vas dvoje ponovo „pronađete“....

Posao

Vladar polja posla i zarada, Saturn konačno je krenuo direktnim hodom. Olakšanje u najavi, mada je teško da ćete vi to u većoj meri osetiti tokom ove sedmice. Još uvek ste u raskoraku – ono što želite nije ono što dobijate. Doduše, trebalo je za ovih proteklih godinu dana da shvatite – Jupiter u Lavu donosi preterani optimizam, preterane želje, smatrate da ćete dobiti planinu, a dobijete jedva brdašce. E, sad ste trenutno u situaciji da bi vam i to brdašce dobrodošlo...samo da se konačno popnete jednu stepenicu više. Polako, polako – vaše vreme tek dolazi. Znam da ste ovo sigurno milion puta čuli – ali sada je ostvarenje zaista blizu....

Novac

Evo ih, stižu pare....naravno, ne onoliko koliko ste očekivali – ali da se ne lažemo, ta vaša očekivanja su malo prenaduvana....Mnogo posla, zrnce sreće, dobra poslovna šansa – i zarada u prvom delu nedelje je tu.

Zdravlje

Krvna slika, i to pod obavezno – u što skorije vreme. Sigurna sam da ćete videti da imate manjak gvožđa u organizmu.

JARAC

Hrana

Iako ćete od ove sedmice početi da se osećate bolje, i dalje je neophodno da vodite računa o tome kako se hranite. Neuobičajeno vam je osetljiv želudac na svu tešku i kaloričnu hranu tako da je najbolje ovaj period provesti jedući što više voća i povrća. Čini mi se da vam je ovo drugo još potrebnije i to ne mnogo termički obrađeno. Najbolje su salate od što više vrsta zeleniša.

Ljubav

Porodični i bračni odnosi će funkcionisati potpuno neometano tokom ovog perioda. I vi i draga osoba se maksimalno trudite da sve ide kako treba, sa zadovoljstvom ugađate jedno drugom, spremni ste na ustupke i na zajedničke dogovore. Blago vama....Pošto je vladar vašeg znaka krenuo direktnim hodom (doduše, još uvek u otrovnom, komplikovanom, teškom znaku Škorpije) i vi ćete lagano početi da se budite iz učmalosti i da budete spremniji da se aktivirate na polju emocija. Međutim, vladarka polja ljubavi ide retrogradnim hodom i izgleda mi kao da se i i neka osoba konstantno mimoilazite i nikako ne uspevate da se pronađete. Kada ste vi raspoloženi, ona nije. Kada je ona raspoložena, vi niste. Sada ste opet u jednoj takvoj fazi – vi bi bili spremni da pokušate opet, dok je ona obuzeta nekim svojim problemima, planovima....a moguće je i da ima nekoga pored sebe. Više sreće sledeći put....

Posao

Planeta Venera vlada i vašim poljem karijere, pozicije, nadređenih osoba. Pošto je u ovom periodu u retrogradnom hodu – čini mi se da vas neke značajnije stvari stalno preskaču. Ako ste očekivali neko unapređenje ili nagradu – moram da priznam da je mala verovatnoća da ćete to i dobiti. Obratite pažnju na odnos sa šefovima – o pojedinima baš i nemate neko bajno mišljenje, ali da se ne lažemo – i vi ste njima trn u oku. No, nije bitno da se volite – već da poštujete jedno drugo. Bićete dosta uznemireni nekim informacijama od strane kolega, pogotovo ako se ne uklapaju u vaše planove. Na primer – neko od njih vam može saopštiti da ide na bolovanje i da ćete morati da preuzmete njegove obaveze....divno...

Novac

Novčana situacija nije ni bolja ni gora nego u prethodnom periodu, ali ste vi lagano počeli da stežete kaiš i da ostavljate novac na stranu. Ne mogu da ne pohvalim ovaj vaš potez – retko je da neko u ovakvom vremenu uspe i to...

Zdravlje

Suviše obaveza i napetost rade protiv vas. Povremeno osećate probadanja u stomačnom delu a i često vas bole leđa i vrat. Verovatno je da ovo nije ništa alarmantno – samo premor, manjak odmora i sna.

VODOLIJA

Hrana

Pošto ovaj mesec započinjete sa Mesecom u znaku Riba, vašem polju hrane, sigurno je da ćete biti proždrljiviji nego inače. Znate kako ribe u akvarijumu vrebaju svaku priliku da nešto pojedu i večito su gladne? Onda znate i kako ćete se vi ponašati. Možete da se izgovarate da vam je potrebna energija jer mnogo radite, mnogo se trošite – suština je u tome da ćete tamaniti sve što se stavi pred vas....

Ljubav

Merkur, kao vladar vašeg polja ljubavi, tokom ove nedelje će ući u kvadrat sa jednim od vladara vašeg znaka, Saturnom. Neko vam se zaista mnogo dopao, verovatno u nekom skorijem periodu i bez mnogo razmišljanja ste dozvolili da impulsivno uletite u emotivnu priču. Doduše, ne mogu da osporim da ste se više vodili strašću nego emocijama, ali sada već osećate da se i taj nežniji deo vas budi. No, neka ponašanja i postupci ove osobe vam se ne dopadaju. Smatrate je malo samoživom i previše usmerenom na sebe. Jako „klackate“ jer ne znate da li da zanemarite ove njene mane i usmerite se samo na vrline ili da prekinete pre nego što ovo ode predaleko....Sigurna sam da nećete u ovom momentu moći da donesete odluku. Oni koji su u dužim odnosima, brakovima, ne izlaze iz okvira neke dnevne rutine. Izgleda da ste se malo udaljili, ali moguće je da su samo obaveze te koje vam ne dozvoljavaju da posvetite više pažnje jedno drugom. Slobodnima drugi deo nedelje donosi mogućnost za novo poznanstvo, ali za početak – ne žurite, upoznajte se bolje....nećete pobeći jedno drugom.

Posao

Skladni odnosi na dnevnoj bazi u poslovnom okruženju. Sa kolegama i šefovima imate dobar kontakt i razumevanje. Nešto problematike vam donose mlađe osobe sa kojima radite jer ne žele da se uklope u načine na koji vaš tim funkcioniše. Tokom ove sedmice imate mogućnost da ostvarite sastanak, razgovor sa nekim važnim ljudima iz vaše profesionalne sfere. Sve će za sada ostati samo na upoznavanju, razgovoru, prezentovanju vaših ideja....ali za neko kasnije vreme – ovaj kontakt će vam itekako koristiti.

Novac

Ne kaže se bez razloga da – ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji – ovo se sada baš može primeniti za vas. Kada uzimate nešto na odloženo plaćanje, morate računati da će i to stići jednom na dnevni red. E, pa troškovi dolaze na dnevni red.

Zdravlje

Zdravlje u ovoj nedelji dosta dobro. Na stres ste već oguglali, ne znam da li ga i vredi pominjati....

RIBE

Hrana

Ove sedmice bi vam baš odgovaralo ono što vi najviše volite – riba na sto načina. Doduše, za vas je najbolje da bude grilovana – na taj način će se sačuvati sočnost i bogatstvo ukusa a neće vam teško pasti na želudac. Sada nećete moći da odolite ni omiljenom aperitivu ili čaši vina. Sve je ovo u redu, dokle god ne preterujete....

Ljubav

Ah ta ljubav...Veliki vodeni trigon početkom ove sedmice – Mesec u vašem znaku, Mars u polju ljubavi i znaku Raka i Saturn u znaku Škorpije...emocije probuđene, dignute ne na kvadrat već na kub...Ove nedelje se prepuštate, pa šta god to donelo na dalje. Ne možete više da izdržite da ne budete pored osobe do koje vam je stalo, a sto posto je sigurno da je ta osoba povezana sa vama emotivnom prošlošću. Da ne bi bilo zabune – emotivna prošlost može biti i iz ovog, ali i iz nekog prethodnog života. Tako da se pojedinima može manifestovati kao potpuno nova osoba koja ulazi u vaš mali, ružičasti svet. Poleteli jeste, a koliko će dugo trajati taj let i da li će se završiti strmoglavim padom ili sigurnom lukom – to ostaje tek da vidimo. Duže veze i brakovi funkcionišu baš kako treba....

Posao

Na Zapadu ništa novo – a u vašem slučaju – na poslu sve kako treba. Povremeno čak nećete imati potrebnu dozu izazova jer se sve odvija kao pod konac i u tačno zadatim vremenskim okvirima. Jedino što će vam prodrmati vašu učmalu svakodnevicu jeste jedan ozbiljan poslovni sastanak u drugom delu ove sedmice. Ovo može biti stranac, predstavnik strane firme ili osoba iz neke državne ili javne institucije. Nije ni važno ko je tačno – važno je da vam donosi ponudu koja se ne odbija. Već vidite pred sobom mesece i mesece ozbiljnog rada i ostajanja prekovremeno. Ali ovako nešto se ne propušta.

Novac

Pošto novac koji ste očekivali stiže u prvom delu ove nedelje, sada vam je samo ostalo da izmirite najneophodnije obaveze i da se preračunate. Dok date na jednu, drugu, treću stranu – vama će izgleda ostati samo za užinu.....

Zdravlje

Dobro se osećate. Malo vas ta leđa „zezaju“ ali i sami znate da vam je to od mnogo sedenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: