Kako dati otkaz, a da se to pamti? (VIDEO)

Davanje otkaza je stresna situacija koju niko ne priželjkuje. Šta sve možete da uradite kada vam prekipi, a ne želite da odete u tišini? Evo nekoliko inspirativnih primera kako šefu da jasno date do znanja da vam je svega dosta.

Život

Izvor: Izvor: Independent

Četvrtak, 25.09.2014.

10:58

Default images

Da počnemo od skorašnjeg primera, reporterka televizijske kuće KTVA-TV Šarlo Grin dala je otkaz za vreme prenosa uživo rečima "Je**š to, dajem otkaz" i najavila kako planira da se posveti borbi za legalizaciju marihuane na Aljasci. Marina Šifrin radila je za kompaniju koja je proizvodila video-vesti. "Sad je 4:30 i ja sam na poslu... Moj šef jedino brine o broju klikova... Odlučila sam da napravim jedan video u kojem ne moram da brinem o broju klikova i mogu da se posvetim sadržaju", kaže Šifrin u plesnom videu kojim daje otkaz. Dobila je više od 18 miliona klikova. Stjuart Stiven Slejtern opsovao je putnika pre nego što je napustio avion koristeći tobogan za prtljag. Posle toga je s odeće skinuo oznake kompanije i odjurio kući na seks sa svojim dečkom, gde ga je pronašla policija, koja ga je optužila za ugrožavanje sigurnosti. Jedan od kolega nazvao ga je herojem radničke klase.

Džoi Defrančesko dao je otkaz zbunjenom šefu u hotelu uz pomoć svojih prijatelja, koji su za to vreme hodali za njim i svirali u maniru "Guče". Kris Holms je radio na londonskom aerodromu "Stansted" i dao je otkaz na svoj 31. rođendan uz pomoć torte na kojoj piše kako želi da se posveti stvarima koje ga vesele. Jedna od njih je pečenje kolača.

Gven Din je dala otkaz pred više od sto miliona ljudi koji su gledali utakmicu "Superboula". Rekla je da želi da pokrene sopstveni posao i u tome je i uspela. Liz Val dala je otkaz kao voditeljka vesti na RT-u, tako što je u etru rekla da ne želi da radi za televiziju koju finansira ruska vlada i zataškava postupke ruskog predsednika Vladimira Putina.

Na stranicama države Montana na Fejsbuku neimenovana administratorka dala je otkaz napisavši "J. ovaj posao" i najavila preseljenje s porodicom i budućim mužem. Dobila je više od 150.000 lajkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: