Denzel Vošington: Srećan rođendan Areta

Denzel Vošington poželeo je slavnoj pevačici Areti Frenklin da proslavi 72. rođendan u velikom stilu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 23.03.2014.

21:21

Default images

"Kraljica soula" je povodom svog rođendana, koji pada u utorak 26. marta, održala malu svečanost u subotu u Njujorku na kojoj je prisustvovao i poznati glumac.

Samo nekoliko sati ranije, Areta ga je gledala na pozornici na Brodveju, u predstavi "A Raisin In the Sun".
Foto: Beta/AP
U izjavi za AP, pevačica, koja je pre tri godine operisala rak gušterače, najavila je da priprema novi materijal, a da joj u tome pomažu reper Andre 3000 i pevač i tekstopisac Bejbifejs.
Foto: Beta/AP
Areta Frenklin, koja se proslavila hitovima poput "Respect" i "Chain Of Fools", primljena je 2012. u Gospel kuću slavnih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: