Nedelja gluvih i nagluvih osoba

Svetska nedelja gluvih i nagluvih osoba obeležava se poslednje nedelje septembra, a u petak, 26. septembra, organizovano je druženje dece sa oštećenim sluhom i poznatih ličnosti u okviru tradicionalne akcije "Čuti i razumeti".

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

18:13

Default images

Akcija je pokrenuta pre dve godine prvi put i realizovana je sa velikim uspehom. Do sada su manifestaciju "Čuti i razumeti", osim stručnjaka iz ove oblasti podržali Ivan Ivanović, Vlado Georgiev, Inspektor Blaža, odbojkašice Maja Ognjenović i Maja Simanić, voditeljka Tanja Peternek Aleksić i pevač Željko Vasić.

Ovogodišnju akciju podržaće proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić, Prljavi inspektor Blaža, Rambo Amadeus. Ove godine akcenat je na predstavljanju mladih uspešnih ljudi koji su i pored dijagnostikovanog oštećenja sluha u ranoj mladosti uspeli da ostvare značajan uspeh tako što su stekli visoko obrazovanje, ostvarili značajne sportske rezultate, formirali porodice.

Akciju organizuje kompanija Audiovox u saradnji sa Humanitarnom fondacijom Novi Beograd i kulturnom organizacijom Mikser. Manifestacija ce se održati u prostoru Mikser House-a u Beogradu (Karađorđeva 46) u petak 26. septembra, u od 12.30 do 14.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: