"Veliki brat VIP" - početak!

Kuća Velikog brata ponovo otvara vrata - nova sezona rijaliti šoua "VIP Veliki brat" počinje večeras u 21.30 na TV B92, kada će se upaliti više od 40 kamera i početi da u narednih šest nedelja, 24 časa dnevno prate svaki korak novih VIP ukućana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2013.

19:15

Default images

Kao i svaki put Veliki brat je pripremio mnoga iznenađenja, pa se još ne zna ni koliko će biti učesnika na "useljenju", ni kakvi ih zadaci čekaju, ni koja se sve iznenađenja kriju u Kući.

Da sve bude još zagonetnije, fotografije nekih ukućana su mogle da se vide ovih dana - ali, za svaki slučaj, pod maskama.

"Sve je spremno, više od 100 ljudi je proteklih meseci radilo kako bismo večeras počeli. Krećemo u pola deset, a ulazak u kuću će trajati do ponoći", poručila je voditeljka Marijana Mićić ispred kuće Velikog brata.

VIP Veliki brat na B92 trajaće šest nedelja, što je po prvi put da traje toliko pošto su prethodni trajali četiri nedelje. Nagrada za pobednika i poslednjeg čoveka u kući iznosi 50.000 evra.

"Veliki brat je spremio mnoga iznenađenja. Veliki brat je svake godine drugačiji, samo za ovo veče spremljeno je nekoliko iznenađenja. Čeka nas uzbudljivih šest nedelja, od večeras, svakog dana u narednih mesec i po", kaže Marijana, koja će šou voditi u već oprobanom duetu sa Anom Mihajlovski.

Spektakl uskoro počinje, gledajte "useljenje" od 21.30 na TV B92 i pratite ga na b92.net/velikibrat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: