Veliki Brat

Ava besnela zbog poraza

Komentari: (17)

Čim su se u ponedeljak ugasile kamere, a pobednik i svi finalisti "Velikog Brata" trebalo da krenu na žurku priređenu njima u čast, da ne bude još sve gotovo postarala se Ava Karabatić, koja je besnela na produkciju po praznom studiju.

Dragutin Topić: Jedva sam čekao da odem sa žurke

Komentari: (53)

Svakako najviše razočarani učesnik "Velikog brata" Dragutin Topić tri dana po završetku rijalitija odmara se u krugu porodice, pitajući se ko je to glasao za Žarka Stojanovića.

Uroš i Sindi više od prijatelja?

Komentari: (22)

Kaskader Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi po završetku rijalitija se ne razdvajaju, drže se za ruke i ljube pred svima.

Žarko: Bratu ću dati deo novca, ali ne mnogo, nije zaslužio

Komentari: (12)

Žarko Stojanović je pobednik petog serijala "VIP Veliki brata". On je već isplanirao šta će sa osvojenim novcem, a što se tiče ukućana... Pa, sve što je imao da kaže, rekao je već u kući.

Šta je obeležilo ovu sezonu "Velikog brata"

Komentari: (15)

U okviru pete sezone rialitija "VIP Veliki brat" imali smo prilike da vidimo dve propale romanse, jednu tuču, nekoliko dirljivih trenutaka i mnogo ogovaranja. Sve to se najviše isplatilo pobedniku, koji je osvojio 50.000 evra.

Žurka kod "Velikog brata" (Foto)

Komentari: (24)

Kuća "Velikog brata" otvorila je sinoć svoja vrata za porodice ukućana, prijatelje, novinare i ostale medijske ličnosti iz zemlje i regiona.

Žarko pobednik petog serijala "VIP Veliki brat" 2013.

Komentari: (243)

Žarko Stojanović je pobednik ovog serijala "Vip Veliki brat". Srebrnu medalju, odnosno drugo mesto, odneo je Dragutin Topić, a treća superfinalistkinja koja je napustila kuću "Velikog brata" je Ava.

prethodna strana 1 od 26 sledeca idi na stranu