Novi Samsung Galaxy A9 uskoro u Srbiji

Samsung Galaxy A9 prvi na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru. Novi pametni telefon koji dolazi sa nizom inovativnih funkcija biće dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 12.10.2018.

18:00

Novi Samsung Galaxy A9 uskoro u Srbiji

Galaxy A9 obiluje Samsungovim inovacijama kada je kamera u pitanju.

Četvorostruka kamera ima glavni senzor od 24MP, zatim telefoto kameru od 10MP sa 2X optičkim zumom, ultra široki objektiv od 120° uparen sa senzorom od 8MP i dubinsku kameru od 5MP. Prednja selfi kamera dolazi sa senzorm od 24MP.
Galaxy A9 ima Full HD+ Super AMOLED ekran dijagonale 6,3 inča, a pokreće ga osmojezgarni Octa Core porcesor (2,2GHz Quad + 1,8GHz Quad). Uređaj koristi operativni sistem Android 8.0 Oreo.

Baterija od 3.800mAh omogućava dugotrajno uživanje u performansama uređaja, koji dolazi sa osnovnom internom memorijom od 128GB, sa mogućnošću proširenja do 512GB.
Novi Samsung obiluje funkcijama kao što su Bixby, Samsung Pay, Samsung Health, App Pair... koje omogućavaju korisniku da maksimalno iskoristi sve pogodnosti uređaja, uz mogućnost istovremenog obavljanja više različitih zadataka.

Samsung Galaxy A9 je dostupan u tri jedinstvene boje: crna, plava i ružičasta, sa elegantnim ergonomskim dizajnom koji savršeno staje u ruku i 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom za vrhunski kvalitet i udobnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: