Maska za iPhone, skuplja od iPhonea

Ova jedinstvena titanijumska maska za iPhone košta više nego taj pametni telefon, inače poznat po ceni za koju se baš i ne može reći da je pristupačna. Proizvođač je kompanija Grey, poznata po svojim luksuznim "modnim" dodacima za telefone.

Tehnopolis

Izvor: B92, Zimo.dnevnik.hr

Nedelja, 22.10.2017.

12:30

Maska za iPhone, skuplja od iPhonea
Printscreen YouTube/Gray

Proizvođač ističe da sa ovom maskom iPhone postaje neuništiv, a kao jedini nedostatak navodi to što ne pruža nikakvu zaštitu za ekran. Njene ivice su, međutim, tako dizajnirane da sprečavaju pad telefona direktno na ekran.

Maska je napravljena iz dva dela i može da se odloži u posebnu kutiju kada se ne koristi. Delovi se stavljaju se na krajeve telefona i, kada se sastave, čine čvrstu celinu koju je gotovo nemoguće uništiti.

Cena maske iznosi skoro neverovatnih 1.345 dolara, što je iznos za koji mogu da se kupe dva nova telefona.

Proizvođač, i pored toga tvrdi da ima puno zainteresovanih kupaca, koji svoj žele da njihov telefon izgleda još skuplje i unikatnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: