Nacisti ne tolerišu konzumiranje čokolade u Wolfenstein II

Bethesda nas je počastila novim sinematikom za Wolfenstein II: The New Colossus, sa događanjima smeštenim u SAD.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2017.

20:00

Nacisti ne tolerišu konzumiranje čokolade u Wolfenstein II
Foto: Youtube Screenshot

Video nosi naziv: “Baci tu čokoladu”, i govori o opasnostima ukusne poslastice i nevoljama koje slede ako vas stariji brat uhvati sa njom.

U videu, mali Roni užurbano ulazi u sobu kako bi što pre okusio tablu čokolade, ali ga stariji brat hvata u gnusom činu, i opominje ga da je zdrava ishrana pitanje države bezbednosti.

U alternativnoj istoriji ne treba verovati ni rođenom bratu, i to najbolje dokazuje to što će stariji brat prijaviti mlađeg i poslati ga u ministarstvo zdravlja, na šta se Roni veoma uznemirio, baš kao i u čuvenom romanu “1984” Orvela Daglasa.

Prethodna dva sinematika su prikazala avanture džinovskog psa-robota, Liesel, i kviz German or Else, čime Bethesda pruža odličan uvid u svet u kome nacisti drže glavnu reč. Najavljeno je još videa sličnih ovima, do izlaska igre, zakazanog za 27. oktobar.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: