Posle 3310, Nokia predstavlja "osvežene" modele 105 i 130

Kompanija HMD Global koja proizvodi nove Nokia telefone, danas je predstavila nova izdanja kultnih Nokia 105 i Nokia 130 uređaja.

Podeli
Nova Nokia 105
Nova Nokia 105

Oba modela imaju osvežen ergonomski dizajn, ekran dijagonale 1.8 inča u boji, LED lampu, a dostupni su u tri boje.

Očekuje se da će prodaja ovih modela u Srbiji otpočeti tokom jula.

Naslednik Nokia 105 telefona koji je prodat u više od 200 miliona primeraka širom sveta, ima polikarbonsko kućište koje štiti od udaraca i padova i tastaturu sa razdvojenim dugmićima koja omogućava lakše rukovanje telefonom. Naravno, uz njega dobijate i slavnu Snake Xenzia igru. Baterija podržava 15 sati razgovora, a proizvođač tvrdi da telefon u mirovanju može da izdrži i do mesec dana uz jedno punjenje.

Nokia 105 je dostupna u dual i singl SIM varijanti, sadrži FM radio i puni se uz pomoć standardnog Micro USB kabla (USB 2.0).

Nokia 103
Nokia 103

Nokia 130 omogućava reprodukciju 44 sata FM radio sadržaja ili prostora za više od 1.000 pesama na dodatnoj MicroSD kartici kapaciteta 32GB.

Uz jedno punjenje telefona, na ovom telefonu možete gledati i do 11,5 sati video sadržaja. Nokia 130 ima i Bluetooth podršku za slušalice ili zvučnike.

Globalno, Nokia 105 će biti dostupna u plavoj, beloj i crnoj boji - sa mat efektom. Singl SIM model ovog telefona će na globalnom nivou biti dostupan po očekivanoj prosečnoj ceni od 14,5 dolara, a dual SIM verzija za 15 dolara bez taksi.

Nokia 130 će biti dostupna u crvenoj, sivoj i crnoj boji, a na globalnom nivou će biti dostupna po prosečnoj ceni od 21,50 dolara bez taksi.

Oba modela su dostupna u dual i sim SIM varijanti.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Neverovatan podvig: Robot izveo salto unazad / VIDEO

Nakon što je pre nekoliko dana predstavila SpotMinija, robota-psa koji se kreće skoro kao pravi, kompanija Boston Dynamics objavila je video-snimak na kojem se vidi kako robot Atlas nonšalantno skače na platforme, održava ravnotežu, okreće se za 180 stepeni i - izvodi salto unazad.

Vesti subota 18.11. 18:35 Komentara: 50

Srpski preduzetnici iz Silicijumske doline doveli Gugl u Beograd

“Serbian Entrepreneurs” je neprofitna organizacija osnovana 2016. godine u San Francisku, koja ima za cilj da pomogne srpskim preduzetnicima u Silicijumskoj dolini da prošire svoj posao, pomognu jedni drugima i razmene informacije i prilike za investiranje, ali i povežu mladu tehnološku industriju u Srbiji sa Silicijumskom dolinom. Među osnivačima ove organizacije su Lazar Stojković i Brano Perković koji godinama žive i rade u SAD.

Vesti subota 18.11. 14:17 Komentara: 39

Zabrana prodaje smart satova u Nemačkoj

Federalna mrežna agencija Nemačke, telekomunikaciono regulatorno telo te zemlje, saopštilo je da zabranjuje prodaju smart satova koje roditelji mogu koristiti da proveravju svoju decu, rekavši da satovi krše nemačke zakone o prisluškivanju.

Vesti subota 18.11. 10:05 Komentara: 10
strana 1 od 1686 idi na stranu