Civilization 6 - predstavljeni Asteci

Otkrivena nam je još jedna civilizacija koju ćemo videti u šestom izdanju ove legendarne igre. To su Asteci. U promo klipu Asteka, saznajemo da će ih predvoditi Montezuma(Moctezuma), jedan od najznačajnijih vladara Asteka u istoriji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 21.07.2016.

22:19

Civilization 6 - predstavljeni Asteci

Jedna od specijalnih crta ove civilizacije je Gifts for the Tlatoani, koja za Luxuries daje ekstra pogodnosti za svaki novi grad, a svaki dodatni Luxuries poen daje više moći vojnim jedinicama Asteka. Tu je i mogućnost da jedinice radnika dodatno ubrzaju izgradnju distrikta. Ovo se sjajno uklapa sa osobinom njihovih osnovnih jedinica, Eagle Warrior, koja pobeđene vojnike protivnika pretvara u radnike.

Aztec Civilization Pack dolazi odmah za sve one koji preorderuju igru, dok će ostali igrači morati da sačekaju 90 dana pre nego što i oni dobiju Asteke.

Bacite prvi pogled na Asteke u klipu ispod.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: