LoL: Novi šampion Taliyah - The Stoneweaver

Da se ne lažemo, prosto smo oduševljeni što nas očekuje ovakav novi šampion u League of Legends. Razlog je očigledan, zar ne? Pomalo podseća na Toph Beifong iz Avatara, jel da? Mi nismo jedini koji to primećuju? Bilo kako bilo, Toph je genijalna i iz tog razloga smo baš srećni što će se Taliyah pridružiti svetu LoL.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

22:27

LoL: Novi šampion Taliyah - The Stoneweaver

I dalje se ne zna konkretna pozicija za koju je namenjena, ali Taliyah je mage sa punom kontrolom staze koja diktira kada i gde će se odvijati borba. Razlog zašto nas toliko podseća na Toph je zato što kontroliše, pa sama titula kaže, tlo i kamen. Sposobnosti su joj poprilično zanimljive – pasivna joj bukvalno omogućava da surfuje na kamenu što joj povećava brzinu kretanja.

Sve u svemu, veoma se radujemo novom šampionu koji će od sutra, najverovatnije, biti dostupan na PBE serveru. Tačan datum njenog dolaska na live servere se još uvek ne zna, ali do tada pogledajte njen tizer video i više o Taliyah pročitajte ovde.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: